Milano hocam yazdıklarınızdan bihabersiniz sanırım?
Hem adama böyle bir konuda "doktora git" diyebilecek kadar ileri gidebiliyorsunuz.. Hem de aynı tarzda bir cevap gelince terbiyesizleşme diyorsunuz? Ekran karşısında bana "pes" dedirttiniz...
Konuya dönecek olursak ;
Açılan konu gayet mantıklı ve ben açan arkadaşı duyarlılığı yüzünden tebrik ediyorum.. Herkes Facebook ile karşılaştırmış ama facebook gold üyelik satıp insan avlamıyor. Siberalemi bilmiyorum ama o mantıkta sitelerin kolpalık peşinde olduğu herkesçe malum
Yani fuhuş falan bunları geçtim çoğu sitenin tüm yapısı fake. Üye olduktan sonra profilini gezen bot kadın üyelerden tut, erkeksen üyelik alana kadar sana mesaj atanlardan tut bin bir hile hurda var.
Bir de arkadaşın dediği gibi fuhuş ile ilgili şeyler dönüyorsa ozaman kapatılmayı hak etmiştir bence.
İleri gidilecek bir durum yok. Tavsiyem hakaret değildi.
Zaten tavsiyemi de sadece bu konu üzerinden yapmadım. Son zamanlarda açtığı konulara ithafen yazdım. Hatırladığım kadarıyla yine siberalem ile ilgili bir vaka yaşamıştı. Ailesi de dahildi diye hatırlıyorum. O konusunu gördükten sonra böyle ilginç konular açmaya başladı.
Kendisinin iyiliği için dedim. Herhangi bir art niyetim yok. Kendisi anladıysa ne ala anlamadıysa benim için sorun yok.