Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajınıza istinaden yazıyorum , bu konudada son mesajımdır.

Gözüken köy kılavuz istemez memnun olmayanlar belirtir memnun olan parasını alan varsa hayırlı ugurlu olsun fikirlerimiz bir güvenilmiyor farklı siteler denenebilir. Kazanan arkadaşlar varsa kendileri kazansın ben şahsen güvenmiyorum sizin fikrinizede saygı duyuyorum illa herkez memnun kalacak diye birşey yok.
Bende objektif bir yorum yapmak istiyorum para çeken biri olarak. Hatta 40 tl yatırıp 66 TL cekmis 18 tl onaylanmayı bekleyen bir çekme talebi ve hesapta ticaret puanı olmadıgı icin 20 tl cekememis biri olarak fikrimi belirtmek istiyorum.
Sistem ilk açıldığında yatırım yapmadan bile 2 saatte 1 tl kazanılabiliyordu bende forumda yatırmadan kazan diye konu açarak bu durumu dile getirdim sonra bu durum event olduğu gerekçesiyle normale çekildi ama 1e 100 event olmaz muhtemelen sistem acıgıydı ve fark edilip kapatıldı ki olması cok normal.
Yukarı da açıkladığım gibi sisteme bir kere 10 tl bile yatırsanız 50 saatte 1 kez kazandıgınız kredi ile 5000 kredi kazanıyor ve 50 kurus gibi de bir para kazanıyordunuz. Yani sürekli 10 tl para yatırmıs gibi kredi kasıyor ve sadece bir kere cuzi bir miktar para yatırıp sürekli para yatırıyor gibi kredi kasabiliyordunuz. (Benim büyümemin sebebi de biraz budur zira Sistem düzeldi düzeleli hayvan alamıyorum. ) Ancak sistem bu haliyle bile şuan r10 da bulunan bütün ciftliklerden daha fazla kazandırmaktadır. Şuan sistemde ticaret puanı olmadığından para çekilememektedir. Sistemin tek eksisi budur. Fakat da her gün sisteme ekleniyor ama puanı yüksek olanlar bırakmadıgı icin yetisemeyebiliyorsunuz. Bu durumdan şikayetci oldugumu belirten bir mesaj yazdım admine o da sistemde yeni güncelleme ile bu durum kaldırılacak dolayısıyla tl ve kredi getirisinde değişiklik yapılacağını da söyledi. Ticaret puanı kalkacağına göre muhtemelen kredi getirisi daha da düsecektir. Site diğer sitelere göre çok daha fazla kazandırmaktadır bunu da cilginemlak, yumurtlakazan, akvaryumonline, utopya vampirsehri gibi sitelere de üye oldugum icin söyleyebiliyorum. Artısı ve eksisiyle durum böyle