Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan daha salak site yok. Admin kafasina gore tutarlari degistiriyor. 1000 sut 100 kredi getirirken artik 16 kredi getiriyor...
Yok event saati yok boyle yok soyle diyor da hepsi yalan, koca bir yalan.
Kanmayin, ne para yatirin ne de bosuna bu sitelere zaman harcamayin.
jojotekno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
event olayını yakalayabilmeniz için sitede aktif olmanız lazım . her girdiğiniz an mümkün değildir çünkü yakalamak
Şimdi söyle söyleyeyim.
1000 Süt 100 kredi getirirken 0,01 TL de para getiriyordu. 5000 puan olan albin 1000 puan 2 tl oldugunu varsayarsak saatte 0,01 TL ve 100 kredi kazandırıyordu. Basit bir hesapla 10 tl yi geri kazanmak icin 1000 saat gecmesi yetiyordu bu da 41 güne gelir ki kredi hesabına girdik mi 50 saatte bi albin alabiliyordun yani yatırım yapmadan 10 tl yatırmıs gibi para kredi kazanıyordun sürekli. Böyle bir sistemin kalıcı olması mümkün değil. Senin istediğin sistem bir kere para yatırayım atıyorum 10 tl sonra 2 günde bir yatırım yapmıs gibi albin kredisi biriksin.
Bunu nereden biliyorsun dersen 40 TL para yatırdım sistem acılalı 1 ay olmadı. 66 tl para çektim hesabıma geçti 18 tl para çekme talebinde beklemede ve suan hesapta 20 tl de para var ticaret puanım olmadıgı icin.
Bu nasıl oldu? Senin bahsettiğin gibi sistemde 1000 süte karşılık 100 kredi alırken durmadan hayvan kastım. Suan saatte 23000 süt üretiyorum. Sistem senin dediğin seviyelere geldiğinden beri yatırım yapmadan hayvan satın alamıyorum. Hayvan satın alırsam paramı çekemiyorum cünkü suan mantıklı bir düzen oldu ama suan bile yüksek.

Nedenine gelirsek, bu tarz ciftlik oyunlarının yatırımı geri kazandırma süresi minimum 3.5 ay civarı bazılarında 4.5-5 ayı bulabiliyor. Dünyada hiç bir sistem 15-20 günde yatırdıgını geri kazanmayı vaat etmez zaten öyle bir şey vaat ederse sistemde birileri zengin olurken birilerinin patlaması kaçınılmazdır.

Şuan sitenin tek problemi ticaret puanı ve onunla alakalı güncelleme de geleceği söylendi. Puanlar üzerinde biraz oynama yapıp ticaret puanı kaldırılacakmıs.

Sistem de adı "event" de olsa " açık" da olsa o getiriler sistemin devamını engellerdi. Bu arada ben bile para çekemezdim sistemde saatte 475000 üretim yapan üye var bütün sistem o herife çalışırdı. TL kazancının yanında saatte 47500 puan kasardı ki 2 saatte bir inek obası alması demek oluyor. O yüzden yapılana kızmamalısın.