Skype: akcyseo - (akcyseo@yandex.com olarak arayabilirsiniz)
24 SAATTE GOOGLE NEWS KAYDI YAPIYORUZ
en iyi görünüm için R10Modern temayı kullanın NİYE BİZİ TERCİH EDECEKSİNİZ?
-Google News kaydı aldığımız siteler genelde en çok okunan haberlere direkt olarak girer ve haberleriniz ana sayfada çıkar.
-News kaydı alsanız bile index hızları artmaz fakat biz saniyelik index hızı veriyoruz.
-Türkiye'nin en ünlü insanlarıyla çalışıyor, en bilinen markalarını Google Haberler'e dahil ediyoruz.
-Genelde en çok okunanan haberlere giriyor siteler, istenilen kelimelerde -
http://prntscr.com/k3cmz4
-Daha birçok neden var ama biz buraya sığdıramıyoruz

- Tahmini 100'den fazla siteye Google News kaydı aldık.
-Kurumsal siteleri, haber sitesine dönüştürüp ilklere imza attık.

24 SAATTE GOOGLE NEWS KAYDI YAPIYORUZ -
İŞTE KANITI
Arkadaş aşırı ilgili davrandı sitemize 24 saatte News kaydını aldı.
KABUL OLAN SİTELERDEN BAZILARI (GÜNCEL LİSTESİ HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS AYI 2017)
Yukarıdaki hesap @erengelbal sitesidir. Teknoloji Haberleri üzerine bir sitesi vardı ve sadece 1 günde sonuç aldık. Kendisine hizmetim hakkında sorular sorabilirsiniz. Teşekkür ediyoruz.
Resim 2: Foruma üye olmadan dışarıdan ulaşan bir müşterimizin News kayıt onayı. İsteyene referans verilir.
Haziran ayının sonuna doğru bir kayıt daha geldi
Temmuz 6 yeni kaydımız (3 tane news uzmanı kayıt alamamış daha önce
)
Tek kelime ile helal olsun diyorum. 1 senedir uğraştığım 3 farklı "uzman" ile çalışıp red aldığım siteme 1 günde news kaydı aldı. Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
PA değeri 20 olan, kurumsal bir girişim için Google NEWS kaydını az önce aldık. Her türlü siteye Google NEWS danışmanlığımız devam etmektedir. Son kayıt tarihimiz böylece 12 Temmuz 2017 oldu.
News adına ortak bir çalışma için arkadaş ile anlaşıldı. İşinde iyi, hoş sohbetli ve oldukça dürüst. Başarılar, bol kazançlar.
Arkadaş söz verdiği ve tam olarak belirttiği tarihte News'e sokmuştur. Tekrar teşekkür ederim. Diğer sitelerimiz için de kesinlikle çalışacağız.
BAZI KULLANICI YORUMLARI
"Sitemize iki kez google news kaydı için başvuru yaptık fakat red cevabı aldık, işimizi profesyonel biri ile devam ettirmeye karar verdik. Araştırdığımız kadarı ile arkadaşın işinde başarılı olduğu kanaatine vararak google news çalışması için arkadaş ile anlaştık. Şuana kadar olan ilgisi için ayrıca teşekkür ederiz. Kısa sürede sonuç olumlu alacağımızı umuyoruz, sonucu burada yine tekrar paylaşacağız." demiştik.
Dün gece saat 1 itibari google news başvurumuz OLUMLU sonuçlanmıştır. Daha önce 2 kez başvuru yapıp red yememizden dolayı çok fazla umudumuz yoktu. Ayrıca sitemizde çok fazla indexlenmiş haber olmasına rağmen kabul sonuç olumlu geldi. Arkadaş işinde gerçekten çok başarılı ve titiz. Başvuru yaptıktan sonra söylediği tarih ve saatlere kadar süreç söylediği gibi sonuçlandı. Çalışma yaptırmak isteyen arkadaşlara gözü kapalı tavsiye ederim.
Danışmanlık hizmeti alındı ve sonuç tek atımda news kaydı teşekkür ederiz.
R10'da bu işi yapan bir çok kişi olmasına rağmen kendisi bence bu işi en iyi ve hakkıyla yapan arkadaş olarak görüyorum ben. Ne yapılması gerekiyorsa birebir bir ay içinde teker teker anlattı, öğretti, ayarladı, gözlemledi ve sonuç tek seferde 2 aylık site news e kabul oldu. en ince ayrıntısına kadar tüm ayarları kendisi yaptı. Newsin saat kaçta kabul edileceğini dahi söyledi. News kaydı için kendisini tek geçerim. News e soktuğu yetmezmiş gibi ilerisi için de kelime analizleri veriyor. İşini hakkıyla yapan dürüst, hoşsohbet bir arkadaşımız. kendisini tekrar kutluyorum böyle temiz bir iş çıkarttığı için ve başarılarının devamını diliyorum.
Çalışmalara başladık.İlgili ve her soruya sabırla cevap veriyor. Hayırlısı olsun.
Arkadaş söz verdiği ve tam olarak belirttiği tarihte News'e sokmuştur. Tekrar teşekkür ederim. Diğer sitelerimiz için de kesinlikle çalışacağız.
Hazırda bir haber sitemiz var. Uzun süredir de özgün içerik de giriyoruz. Özelden detayları yazıyorum news kaydı talebim için.
News adına ortak bir çalışma için arkadaş ile anlaşıldı. İşinde iyi, hoş sohbetli ve oldukça dürüst. Başarılar, bol kazançlar.
Başarılarının devamını dilerim değerli dostum (:
Tek kelime ile helal olsun diyorum. 1 senedir uğraştığım 3 farklı "uzman" ile çalışıp red aldığım siteme 1 günde news kaydı aldı. Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
GOOGLE NEWS SIRALAMA KANITLARI Google News'de ilk sıra: TIKLA Google News'de tek kelime başarısı: TIKLA
***** ne anlama geliyor?
Bu yıldızların anlamı sitenin ismidir. Site Türkiye'nin en büyük büyükşehirleri arasındadır. Müşterinin gizliliği için sitenin görüntüsü engellenmiştir fakat hizmetimizi alanlara gösterilecektir. News kaydı aldığımı siteler direkt olarak sıralamaya girebiliyorlar, tabi belli kriterler sağlandığında.
BÜTÜN REFERANSLAR İÇİN
PM İSTEYİN
(24 saatte News kaydı yapabilmek için, sitenin bütün şartları sağlaması gerekmektedir)
İŞ ŞARTLARI GÜNCELLEME: 09.09.2018 EKO PAKET İÇİN
Skype aracılığı ile iş yapacak olan forum üyeleri, Skype dolandırıcılığına karşı PM isteyebilirler.
Eko Paket geri ödemesizdir.
Ömür boyu desteği yoktur. İlk mesajımda belirtilen konular haricindeki isteklerinizi, News hakkında gereken yada gerekmeyen site içi destekleriniz için 1 hafta ve soru-cevap için ise en fazla 1 hafta içerisinde destek talebinizi bildirmeniz gerekir.
1 hafta geçtikten sonra Eko paket satın alan kişilere yoğunluğa göre cevap verilecek olup, destek süresi sonlanacak olur.
Ödeme yapılmadan rapor çalışmalarına başlanmaz. R10 trade oranı dikkate alınmaz.
Eko pakette tarafımızdan herhangi bir ayar yapılmaz. Gerekli belgeler tarafınıza aktarılır.
İstek doğrultusunda sitenize özel rapor, ayarların bizim tarafımızdan yapılması ücret dahilinde yapılır. Rapor çalışmaları ve sitenizin Google News'e hazırlanması 1-3 iş günü sürebilir.
Eko paket satılan kişilere oldukça detaylı anlatımın olduğu 10-15 sayfalık bir Word belgesi atılır.
ÖZEL EKO VE PRO PAKET İÇİN
Google News kaydı alamadığımız taktirde girilen haberlerin ücreti hariç bütün ücret iade edilir. (Haber başı fiyat: 2019:10 TL)
Pro pakette destek süresi News kaydı aldıktan sonraki 1 aydır.
Siteler Wordpress tabanlı olup, her siteye kurulan Responsive bir tema ile size teslim edilir. Herhangi bir haber yazılımı kullanılmayacaktır.
Aktif ve yayın hayatına devam eden sitelere yapılacak işlemlerde de geri ödeme imkanı vardır. Girilen haberlerin ücreti hariç bütün ücret iade edilir. (Haber başı fiyat: 2019:10 TL)