Çalışmalarım hızla devam etmektedir.

Her gün tarafıma gelen taleplere büyük bir titizlikle yanıt vermeye çalışıyorum.

Her gelen yeni talep, spesifik bir talep olduğundan, her talebe ayrı çözüm üretmeye gayret ediyorum. Bu sayede her gün dağarcığıma yeni veriler ekliyorum.

Fakat belirtmeden geçmek istemiyorum. Yaptığım işin ne denli spesifik, kafa yorucu, zahmetli ve ne denli bir bilgi birikimi istediğini bu işlerin içinde olanlar bilirler.

Benim yaptığım işin titizliğini ise daha önce tarafımdan hizmet alan arkadaşlarımız söyleyecektir.

Bu çalışmalarımı, amatör veya hobi olsun diye gerçekleştirmiyorum.

Bu sebeptendir ki fiyatlarımı uluslararası fiyatlara göre belirliyorum. Daha çok kurumsal çalışmalar yapıyorum.

"Hocam hostu şu kadara aldım, VPS'i bu kadara aldım, bilmem neyin parası bu kadar" gibi serzenişlerde bulunacak arkadaşlara tavsiyem, farklı sektörlere yönelmeleri olacaktır.

Zira 1€ verilerek kiralanmış bir sunucu, 1000$ verilerek kiralanmış bir sunucudan çok daha zahmetli olmaktadır. Yani aslına bakarsanız, sunucuya ne kadar az para veriyorsanız, benim talep etmem gereken ücret o denli artmaktadır.

Fakat ben elimden geldiğince 1$ lık müşteriye de, 1000$ lık müşteriye de aynı ücrette ve kalitede hizmet vermeye çalışıyorum.

Anlayışla karşılarsanız sevinirim.

Optimizasyon ücretlerini yüksek bulan arkadaşlara tavsiyem;

En pahalı sunucuyu ve en pahalı yazılımları kullanmaları olacaktır. Böylece optimizasyon ücretinden bir nebze olsun kurtulmuş olursunuz. Tabi sizin için hangisi daha masraflı olur buyrun hesaplayın.

Yakın zamanda çalışmalarımı dünyaya açmayı planlıyorum. Bu konuda tavsiyesi olan arkadaşların da tavsiyelerini bekliyorum.

Hepinize hızlı ve sorunsuz günler dilerim.