Benim eğer memuriyetim olmasa yapmayı düşündüğüm işler (dersane - kurs dışında);
1- İnsan geçisişinin bol olduğu bir cadde üzerinde çerezcilik (özellikle yolların eve giden taraflarında olan dükkanlarda çok iyi işliyor. akşamları eve geçerken yolda hemen durup çerezi alıp gidiyorlar. karşı tarafta olunca inanın, adam arabayı durdurmak dahi istemiyor) Dükkan önündeki dondurma ve kola tezgahları da cabası bunları mutlaka gösterişli şekilde dizin...
Sigara satışından kirayı karşılarsınız gerisi size kar kalır.
2- Lüks bi ayakkabıcılık... Ben pierre cardin markasının ayakkabı ve çanta modellerini düşünmüştüm... İnsanlar 120-150 TL'ye lüks bir markanın ayakkabısını giymekten zevk alırlar...
3- Yine lüks bi firmanın (Vakko- Aker - Pierre Cardin) şal-baş örtüsü- eşarp modelleri.. İnanılmaz revaçta ve inanılmaz talep var. Kar marjı da çok yüksek... Akarı yok kokarı yok, son kullanma tarihi yok...
4- Sabunculuk, doğal sabunlar filan yurt dışından gelen.. Bu iş atadan dededen mesleğim olduğu için benim bilgim var ama sizin pek bilginiiz olduğunu sanmadığım için bunu en sona koydum... Ama bilmeyen birine önermemmaalesef... Binlerce çeşit farklı sabun var, ama siz 5 tane ya sayarsınız ya sayamazsınız onlar da market firmaları