Örnek diyelim

Senin sitenin editör sayısı; 2
Senin sitenin kayıtlı üye sayısı; 500

Ulusal bir haber sitesinin editör sayısı; 500 (Her kategorinin en az gece ve gündüz olmak üzere 5 + Yazarların asistanları)
Ulusal bir haber sitesinin üye sayısı; 1.000.000

Birde direk ziyaretçiler var ki; Google bir haberden çok Sabah, Hürriyet, Milliyet v.s. yazıp siteye girdikten sonra en az 5-10 dakika normal haberleri girip birde sağda solda ki dikkat çekici haberleri okuyor.

Şimdi kendi sitemizle bu siteleri bir tutmamız kusura bakmayın biraz absürd olmuş.

Sitenizde ki her kategori için gece ve gündüz olmak üzere 2 editör bulundurup bu tarz bir konu açsaydınız fikrinize katılabilirdim.

1 alttaki mesaj için Not: Boş muhabbetler için mesaj yazıp forumu işgal etmeyip buradan cevap vereyim.
Zehirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sende her mesajında muhalifsin be kardeşim Ne olsun yani küçük esnaf kazanamasın mı istiyorsun
Açılan konu ne? Benim cevabım ne?

Nasıl bir okuma anlayışınız var da yazdıklarımdan bunu idrak ettiniz anlamadım?
  • Mesajımda hangi cümlem muhalefet?
  • Hangi cümlem başkasının kazancına göz dikme?
Sadece yazmak için yazmayıp, bir şeyler katabileceğiniz mesajlarınızın olması dileklerimle.

(Bugüne kadar yazdığım tüm mesajları kontrol edip 1 tane yanlış bilgi veya saçma mesaj bulursanız bana gönderirsiniz.)

(Mesajınıza beğeni atanların daha önceki mesajlarım da hatalı bildiklerini yazıp kendilerini etiketlememe rağmen cevap vermemeleri dahada bir garip. https://www.r10.net/1072328471-post5.html)