Site adresi: Satıldı
Site için istenen fiyat : 4.500
Sitenin aylık getirisi: Adsense eklenmedi, ilk başvuru onaylanmadı ikinci kez başvurmadım, aylık 200 + 250 TL şeklinde reklam yayınlatmak isteyen 2 e-ticaret firması var
Sitenin açılış tarihi: Eylül 2014 (domain bitimine 4 yıl var net ve org da mevcut
Kategori, sitenin içeriği nedir: Hamilelik, doğum, bebek ve çocuk bakımı, bebek ve çocuk gelişimi
Günlük hit sayısı: 3.500+
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 referal ve sosyal medya )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Created on 2014-09-11 - Expires on 2021-09-11 - Updated on 2017-01-27
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: bitmesine 1 ay var turhost
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp responsive tema
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: satışa engel bir durum yok

ek olarak 1.700 beğenili facebook sayfası

Sitede 400 makale vardı 140 ı copy paste idi copy paste olanları sildim şu an 265 özgün makale var biraz da zmaanlanmışlar var her gn 2 makale yayınlanıyor. Periyodik olarak sbah ve akşam 1 özgün makale ekleniyor

İlk adsense başvurum benzersiz içerik yayınlamalısınız gerekçesiyle onaylanmamıştı sonra özgün olmayanları sildim elimde 40 adet civarı daha makale var onları da zamanlıyorum günlük 2 makale olarak eklenecek 1-2 ay sonra full özgün halde iken tekrar başvurulursa onaylanabilir garanti veremem. Özgün olmayan makaleleri 2 ay önce sildim ve o günden itibaren yeni makaleler girilmeye devam edilmekte

Makaleleri sağlık sektöründeki arkadaşlarıma yazdırıyorum hepsi kaliteli özgün makaleler, ayrıca ziyaretçiler tarafından yazılmış doğum hikayeleri vs mevcut isim ve görselleriyle

Fiyat pazarlıksız son fiyattır.