TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, bende diyorum ki binlerce site var..Birini şikayet etsek neye yarar? Hangisine yetişelim? Bunu şikayet etsek dahi facede de aynı işler dönüyor? Site suçu kabullenmez.Yasalarda siteyi suçlu bulmaz...Çünkü sitenin amacı belli avukatları da vardır.İsterlerse bir mahkekmeye 100 avukat çıkarırlar...Burda, devlet önce bu kişilerin ip tc vs bilgilerini ister bu sitede seve seve verir...

Burda şikayet edecegin site değil kişi...

Yapman gerekn şuydu! ben 17 yaşındayım.Bu yaşıma ragmen soyunmamaı ister misin.Bak ben reşit değilim diyecektin O da kabul edecekti.Ve ücreti alıp güle güle deyip diyecektin.Bu parayı geri isteyemez çünkü 17 yaşında reşit olmayan birine ilişki soyunma teklif etmiş olacaktı.Mahkemeye de gidemez.Suçu sabit..

Sende böyle karaktersiz birinin parasını çatır çatır yiyecek yada bir hayır kurumuna bağışlayacaktın...

Bu kadar basit
Tabi canım, zaten bu vukuatı işleyenlerin coğu işadamı veya evli şahıslar. Böyle haltları girip dolandırıldıktan sonra sesini çıkartamıyorlar büyük ihtimalle ki ifşa olacak korkusu var... Ne âlâ memleket. Biz gördüklerimizi ihbar edelim, duyarsız kalmayalım.