BTC işinden anlamam fakat tahmin ettiğim kadarıyla bu düşüşten bu kadar etkilendiğinize göre yatırımı yakın bir zamanda yaptınız. Aslında yatırımın mantığında kısa vadedeki düşüş ve yükselişleri çok kafaya takmamak gerekiyor. Yatırım denilen şey uzun vade için yapılır bana göre. Mesela bugün bir arsa alırken 5 yıl 10 yıl sonra ne olacağını hesap ederek alırız. Uzun vadede sizin yatırımınızın kazandıracağı garanti gibi bir şey. Ben sanmıyorum bu saatten sonra btc dibe vursun yada bitsin. İnsanlar yurt dışında bu btc üretim işine gördüğüm kadarıyla baya ilgililer. Sonuçta elektrik ve ürün maliyeti bakımından bizden daha az ödeme yaptıkları için daha fazla kazanıyorlar. Adam 3-5 makine alsa 1 aylık maaşını kazanıyor zaten o makinelerden. Coin sistemleri duyuldukça , kullanılmaya başlandıkça her daim değer kazanacaktır. Mesela ben yakın zamanda girişeceğim web tabanlı bir projede btc ile ödeme alabilmek için araştırmalara başladım. Eğer becerebilirsem müşterilerime btc seçeneğini de sunacağım.