arkadaşdan gelen soruyu cevaplıyorum "trafik konularında ne gibi tavsiyeleri olur ne yapabilirim?"

siteyi kaba taslak gözden geçirdim ve ilk aklıma gelen öneriler altdaki gibidir:

1. RAKİPLERİ İYİ ANALİZ ET
- rakiplerini analiz et . Onlarda olan ama sende olmiyan ne var?
mesela ilk sıradaki sitenin google maps sayfası var. Ve o arkadaşın haritası aramalarda en üste cıkıyor (tek harita görebildiğim kadar ile) ve trafficin aslan payını o şekilde alıyor.

- anahtar kelimende yeterinci konumda değilsin. ilk 3 şart. kelime zoruluğun kolay. geçme şansın yüksek. Gördüğüm kadarıyla içeriğin AZ geldi bana. Anahtar kelimenin bulunduğu içeriği yükselt ve süsle (resim, alt tag anahtar kelimeni ekle, yt videosu ekle araçlarını göster turistlerle canlı yorumları koy vs)

- ve tekrar rakip arkadaşı analiz etikden sonra arkadaş tripadvisor.co.uk gibi sitelerine reklamlarını koymuş sen neden koymadın ? replike ederken mutlaka onu her konuda geç. Onun içeriği 200 kelime ise sen 300 ve daha faydalı bilgi vermeye çalış. 5 resim koymuşsa sen 10 resim koy. Buna be buna benzer sitelerede ilanını koy.

- Backlink analizi yapmadım muhtemelen cok zayıf cünki bu anahtar kelimede ilk sırayı kolay bi şekilde zorlaman lazım. Senin konun "turizm". Turizm siteleri ile ilgili yani konu ile ilgili olan sitelerden backlink almaya çalış.

- Youtube video yok gördüğüm kadarıyla. Youtube videoları koy iyi düzenle armalarda videolarında cıkşsın.

- ve en önemli tavsiyem tek site ile yetinme. 3-4 site ile saldır. Diyelim şuanki sitenin anahtar kelimesi 5 sırada. Madem ilk sayfadasın neden ikinci siten ile 6ncı veya 4.3..2.1.. sırada olmiyabilirsin ? Yani sitelerini depola saldır ve ilk sayfayı domine et.

- ayrıntılara takılma (özel mesajdaki gibi)

şimdilik bukadar umarım faydalı olabildim, iyi bir seocu seni istediğin konuma getirir.