Merhaba arkadaşlar
Cittaslow duymuşsunuzdur sakin şehirler olarak geçiyor ve kriterleri yerine getiren yerlere bu sakin şehir Cittaslow ünvanı veriyor.
Geçenlerde memleketim Bolu Göynük ilçesine de bu ünvan verilmiş.. Ben de hemen /cittaslowgoynuk isimli bir sayfa açtım ve ilçeden birkaç görsel paylaşarak aktif hale getirdim. Aynı zamanda / goynukluler isimli bir sayfam daha var 5-6 senelik.
Şimdi bu Cittaslow Göynük sayfam için kimden geldiğini bilemediğim
"Merhaba Cittaslow Göynük, bu içeriğin benim fikri mülkiyetim olduğunu ve iznim olmadan kullanılamayacağını düşünüyorum. Lütfen bu konuda mesajıma yanıt verebilir misin veya içeriği siteden kaldırabilir misin?"
şeklinde bir mesaj geldi. pek önemsemedim çünkü kimin yolladığı falan belli değil ve cevapta yazamıyorum..
Bunun üstünden bu akşam yine bir mesaj geldi ve aşağıdaki resmide yollamış bu kişi

Anlayabildiğim kadar resimde Göynük ilçesinin gruba dahil edildiği falan yazıyor..

Size sormak istediğim şudur. Muhtemelen bu mesajları Belediye gönderiyor çünkü onlar geç kalıp bu ismi ben aldığım için farklı isim almak zorunda kaldırlar..
Sizce ne yapmam gerekiyor ??