Bende takipteyim film sektörüne giriş yaptım birincisi genel ikincisi özel bi kategoriden, belki işimize yarar bir şeyler öğrenebiliriz
Genele girmeyi düşünmüyor hatta altsektör bile değil doğrudan film film kovalayacağım. Şimdilik piyasa araştırmasındayım. Bakalım..
Merakla takipteyim. ben yıldız film scripti kullanıyorum.3 hafta falan oldu. ama google optimizasyonda sıkıntılarım var. tam çözemedim webmaster tools, analytics olaylarını.index almaya başladı ama hala aramalarda çıkmıyor yada 90-100.sayfalarda falan.benimde hedefim çok büyük değil. aylık1-2k yeter

bu arada yıldız film scriptini öneririm.bir de bugün wp tema fabrikasıydı sanırım baya bi teması var,film teması da hoşuma gitti.ha bir de keremiya v5..
Ben Keremiya v5 kullanmayı planlıyorum. Yanında güzel bot bulunabiliyor ama onlarda özgünleştirme özelliği yok. Konuyu açmamın asıl sebebi bu. Kalan işler seo, optimizasyon vb. herşeyi zaten kendi çapımda yapabiliyorum.
arkadaşlar film işi öyle sizin dediğiniz gibi günlük şu kadar kazanıyım ek gelir olsun diye bakacağınız bi iş değildir. Yapıcaksanız eğer tek işiniz o olmalı ve oturup gerçekten emek vermelisiniz belki günde 10 saat çalışmalısınız ondan sonra çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Ama günde 1 saat ilgileneyim işte günlük 1TL kazansam yeter gözüyle baktığınız an verdiğiniz hosting domain parasına yazık edersiniz
Haklısın hocam bu dedikleriniz her sektörde geçerli. Konuda da yazdığım gibi asıl amacım zaten para değil aylar sonra da sabit bir gelir beklemem normaldir diye düşünüyorum. Tabi bu kişiden kişiye değişir benim kafamdaki seo taktikleri ve genel yol haritam vs. vs. gibi etkenlere göre aynı sektör hatta aynı kelimede bile rekabet eden siteler 1 kazanıyorsa ben 10 kazanabilirim veya onlar 10 kazanırken ben 1 de kazanabilirim. İşte deneyim ve azim burda devreye giriyor.