tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu baltalamaya devam ederseniz ben şikayet konusu açacağım. Ayıp olan sizin yaptığınız. Kendi projemi satıp satmama kararını size danışarak almak zorunda değilim. Kullanıcılara sorunlu bir sistem satmıyorum belirttiğim özelliklerde açık açık yazıyor. Ve bugüne kadar sizden başka sorun yaratan olmadı. Mevcut özelliklerde çıkan sorunlarda ise elbette yardımcı oluyorum. Hosting kaynaklı problemlerde bile ben kullanıcıya hosting satın alıp veriyorum mağdur olmasınlar diye.

Size pm gönderiyorum oradan değil buradan cevap veriyorsunuz. Ben bunda art biyey görüyorum. Ftp bilgisini bırakın site adresini istediğimde bile benimle paylaşmıyorsunuz ve çözüm bekliyorsunuz.

Lütfen konuma bir daha yorum yapmayın. Haklı olsam bile Ödeme bilgilerinizi gönderin size iade geçeyim. Bu tavırla sizle çalışamam. Şikayetiniz varsa da şikayet konusu açın.
Konu baltalamak değil bu hocam. Siz dikkate almıyorsunuz yazdıklarımı. Permalink ile sorun olurmu diye sormuştum, olmaz dediniz. Şimdi o sorun var ve çözmek istemiyorsunuz. Çünki aradan çok zaman geçti ve size yazmama rağmen cevap alamadım. Skype oturum açtığınızda bile görüyorum sizi. Yalan yapmanıza gerek yok. Bana bilmiyoroum bu hatayı çzemem deyin bir daha konunuza mesaj yazmam. Zoruma giden şey sadece bana yalan yapmanızdır.