Dora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO Artık Bitiyor Mu? diye aradım ve Google'da bu sayfa ilk sırada çıktı. Demek ki bitmiyor

Seo bitti mi değil zaten bitecek mi ? ben Google'ın eninde sonunda bu internet sektörünü tamamı ile eline alacağını düşünüyorum. AMP 'yi de bunun biraz başlangıcı niteliğinde görüyorum.

project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eski kafa demişsin de arkadaş da aynısını söylüyor sıralama kavramının değişeceğini söylüyor.Google site sıralamayacak.Semantik web devreye girip en doğrusunu gösterip işine bakacak.İnsanların arama yapma için sebebi kalmıyor.Eskiden bol bol film sitesi izlerdim.Şimdi sağlam link bulmak sıkıntı.Player hata veriyor.Sağda reklam çıkıyor "blu tv çıktı.içerik 9,90 tl " diye.Torrent oyunları google bile bile önüne geçmedi.Koca nesil oyun bağımlısı oldu.şimd dmca uyarısı veriyor.4 sene önce nerdeydin Karşımızda bizim yıllarda veriyi girdiğimiz bedava sırf" adsense tık" için oluşturduğumuz big data var.Adamları bunu kullanacaklar diyor.Seonun tek doğrusu yok.Google algoritmaya izin vere vere büyük bir havuzu ele geçirdi.Kurumsal olmayan siteler yakında silinecek googleden.Son zamanlarda hiç kişisel blog denk gelmiyor aramalarımda.

https://netvent.com/duragan-sayfalar...sil-evriliyor/
hocam tam olarak ne demek istediğimi anlayan çok nadir kişilerdensiniz