kommagene adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazınız çok güzel. Sizin gibi 1 ay önce AMP sayfalarımı oluşturdum. İlk başlarda adsense kaybım fazla yoktu. Daha sonraları zamanla geriledi. Ancak ziyaretçi sayısıda buna paralel artış gösteriyor.
Aslında Responsive tema kullanıyordum. Ancak Adsense tavsiyesi üzerine AMP oluşturmamın faydalı olacağı söylendi. Bende onlara güvenerek sayfaları oluşturdum. Kazançların düşmesi ile birlikte Google'a dün bir mail yolladım. Adsense kazançları düşüyor, ne önerirsiniz? Kalayım mı? Devam mı edeyim diye. Daha yanıt gelmedi. Onların görüşü benim için her şeyden önemli. Yinede burada farklı görüşleri almak daha iyi olacak.
Buyrun benim aldigim cevap, aynisini bekleyebilirsiniz:

Googlenin kendiside bu konuda birsey yapamiyor, AMP, yi destekliyor acak AMP nin ads modulu tam olarak hazir degil, buda ilk zamanlar yayincilarin kazanc dusuklugune neden oluyor. Zaman icerisinde duzeltilecektir bence, umarim cok fazla uzun surmez.

TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende merak ettiğim bir konuydu.Uzun vadede düşünenler muhakkak geçsin.Bir kaç aya kadar bu kazanç sisteminde reklam dengesi eskiye dönecektir.sizin hitleriniz amp uyumlu oldugu için hitleriniz hep artacaktır.
AMP de amp-ad modulu guncellenmedigi surece kazanc eskiye donmeyecektir. Bunun icinde malesef net bir tarih goremedim, belki bir ay, belki 1 sene..