Bana sorarsanız SEO dediğiniz şey neredeyse çoktan bitti. Sağlam bir haber sitesi saçma sapan bir yazı yazıyor 3 kelime 5 kelime bir şey. Konuyu adam gibi anlatan orta otoriteye sahip sitelerin , kullanıcı deneyimini mükemmel oluşturan sitelerin hepsini geçiyor. Bu mudur SEO. SEO biteli baya bir zaman geçti. Şuan olan SEO denilen şey bazı taktikler hileler hurdalar...
Ben diyorum ki Google SERP özelliğini değiştirecek ve arama sonuçlarının görünümü şuankinden çok daha farklı olacak ve kendi alt tabanında kullanılan AMP siteler bir sosyal paylaşım ağı niteleğinde lisetelenecek. Siz diyorsanuz backlink
verdiğim kaynağın altında bir kaynak var onu okuyun belki anlarsınız
3. defa yazıyor olsam bile, dediğimi zaten anlamadığınızı ilk mesajımda belirtmiştim.
SEO = Arama motorlarının istedikleridir.
SEO genel anlamda toplam yapılan işlemler olarak algılamalısınız. SEO bitti diyerek zaten SEO nedir? bilmediğiniz için bunu hala bu şekilde ısrarla yazmanız başlı başına hatadır.
Siz seo anlamında yapılan, favicon ekleme, valid hata düzeltme, tema iyileştirme, sunucu kısmında iyileştirme, v.s. v.s. tüm konuları es geçiyorsunuz.
Öncelikle Arama motorlarının istedikleri nelerdir bunları bir araştırısanız seo dediğimiz zaman neler yapılmalıdır. BUNLARI BİR ÖĞRENİN.
Sadece özgün olduğu için bir yazının üst sırada çıkmasını beklemeniz ne kadar hata ise, seo denilince aklınıza backlink gelmesi de o kadar hatadır.
Hala anlamıyorsunuz.
Hele üstte yazmış olduğunuz
AMP siteler bir sosyal paylaşım ağı niteleğinde lisetelenecek. Cidden buna inanıyor musunuz?
Reklam göstererek para kazanan bir şirket,
reklam gösterimini engeller mi?
Mantıklı düşünün.
Kusura bakmayınız ama sizle 1 gün değil 1 ayda tartışsak anlayacağınızı sanmıyorum. Olaylara ne farklı bir bakış açısıyla bakıyorsunuz nede anlamak için bir şeyleri araştırmadığınız gibi kendiniz sorup kendinizin duymak istediği cümlelerden başkasını kabul etmiyorsunuz.
AMP nedir öncelikle bun bir öğrenin. AMP olayını bile kulaktan duyma yalan yanlış bilgileri okuyarak hatalı öğrenmişsiniz.