DanLev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevgili dostlar
yazılan bütün yorumları okudum. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
öncelikle iphone kullanmayı planlamıyorum. o yüzden iphone modellerini es geçiyorum. en son kullandığım iphone se gyet güzel bi cihazdı ama klasik iphone sorunlarından dolayı vazgeçtim iphone kullanmaktan...

bir diğer husus samimi olduğum bir dostum bu çin malı telefonlardan temin etti (nereden nasıl bende bilmiyorum) ve tayin sebebi ile izmirde değil. onun söylediklerine göre bu xiaomi acayip cici bi cihazmış vs...

bakalım eğer dediği gibiyse bir müddet kafam telefondan yana rahat edecek...
iphone se den neden vazgeçtiniz acaba klasik sorunlar derken neler?

Bende şuanda telefon alma arefesindeyim dün Migrostan ithalatçı garantili Xiaomi mi5s 32 gb alacaktım (1480tl) tam sonra düşündüm 600-700 tl daha verip iphone se 64gb (2150) alırım garanti derdim de olmaz diye düşündüm. Ama hala kararsızım. Geçenlerde bir arkadaş iphone da edevletten pdf belge indirdi mail ile yollayacaktı pdf i yollayamadı ekran görüntüsü alıp yolladı.. iphone da bu işlem yapılamıyor mu o arkadaş mı beceremedi acaba? Bu benim tercihimi belirleyecek önemli bir konu sürekli telefon değiştiren birisi değilim alınca tamamen bozulana kadar kullanırım. iphone se almak bütçemi gerçekten zorlayacak ama almışken 600 tl fazla da verilebilir ama fazla ücret verip kısıtlanmakta istemem. Umarım doğru bir seçim yaparız