Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Ben geleceği Seo'da görmüyorum artık. Size belki hurafe gelebilir ama artık gelicek Google Play'de. Bence artık seo'ya değil Google Play'e yönlenmemiz lazım. Yönlenenler ve bunu başarılı bir şekilde yapanlar şimdiden Google Play'de ciddi paralar kazanmaya başladı bile. Bunun en basit örneği kendimiz olarak düşünün. Artık bir ürün satın almak istediğimde Google arama moturunu kullanmıyorum. Google Play'de N11 uygulamamı indirdim ve N11 uygulamasından ürünlere bakıyorum. Teknoloji aslında biz insanları iyice üşengeç hale getirdi. Örneğin her seferinde "otobüs saatleri" kelimesini google'de aramak istemiyorum. Google Play'de gerekli uygulamayı telefonuma yükleyip anından almak istediğim bilgiyi almak istiyorum. Google Play'de halen pasta büyük ve şu an kendi sektörümde Google Play uygulaması geliştirmekteyim. Uygulamam ciddi anlamda kaliteli olursa Google sıralamasında 1.ci sırada olan rakip siteyi otomatik olarak bitiriyorum. Şimdi konuyla alakası nedir diyenler olabilir ama Söz konusu Seo'nun geleceği ise Gelicek Seo'da değil Google Play'de diyorum.