Arkadaşlar Selam,
site.com/forum şeklinde, lisanslı olarak Xenforo 1.5.12 sürümünün kurulumunu yaptım.Kök dizin Wordpress'dir.
Forum da henüz kategorileri oluşturmadım.Liste halinde istediklerimi yazacağım.Tabi bu işi Xenforo ile ciddi ilgilenen arkdaş ile çalışacağım.Benim liste halinde yazdıklarım tamamen kafamdaki forum şablonun bir nevi göstergesidir.Lütfen liste dışında kalmış fakat kurulumdan sonra ve stabil çalışma için olmazsa olmaz ayarları siz belirtiniz onları da dahil edelim çalışmamıza.
* Türkçe dil kurulumu.
* Forum logo değişimi.
* Login seçeneğine Facebook ve G+ eklenmesi.
* Mail ayarları ve aktivasyon mailinin gitmesi.
* Üye kayıt olurken doğrulama kullanma.
* Üye rütbe sistemi.
* Eğer yapılabiliyor ve stabil çalışmada sorun çıkartmıyorsa, Şehirlerin sonuna bir kelime ekleme.Örnek olarak,her hangi bir şehirden kayıt olan üyenin, profilinde " İzmir gönüllüsü, Konya gönüllüsü vs gibi. Şehir ne olursa olsun sonunda ki ek sabit tek kelime olacak.İnşallah olabilir
* Çoğu üye mobilden girecek, foruma konu yazarken resim yükleme ayarları, ya da bu olabiliyor mu?
* Forum reklam yerleşim alanlarının nasıl yapılacağı,
* Forum, hız ve arama motorları optimizasyonu,
* Footer'a link koyma,
* Sayfa oluşturma,
* Forumdan anlık bildirim alma eklentisi.
Şuanlık benim aklımda olanlar bunlar arkadaşlar. Bu yapılacak işlemleri de iş sonunda bana anlatırsanız en azından bende ne yapıldı nasıl yapıldı öğrenmiş olurum. Eğer anlaşabilirsek yapan arkadaşla da sürekli çalışmak istiyorum.
Tekliflerinizi bekliyorum.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.