Merhaba arkadaşlar...
8 mart kabusunun ardından çok yoğun bir çakılma ile bizde yerlerdeyiz. spam yok backlink yok hacklinyok tanıtım yazısı bile almadm günlük 20-30 klardan 10 k lara düştüm. geçen wmtoolsta gezerken tarama hatalarına baktığımda haberler diye bi sekme gördüm.. daha önce yoktu sanki yada ben görmedim girdiğimde aşağıda ki ss de olduğu gibi ÇIKARMA HATASI diye bir şey gördüm tkaldğımda ise
Google, haber makalenizin içeriğini ayıklayamadı. Bu durum genellikle makalenin gövdesini ya da dilini tanımlayamadığımızda meydana gelir. şeklinde bir hata gözüküyor daha fazla bilgi linkine tıkladığımda ise başlıklar halinde haberler sekmesinde verilen hataların açıklamaları var ve
Çıkarma başarısız oldu
Açıklama
Googlebot-News sayfanın sıkıştırıldığını tespit etti ancak sayfayı çıkartamadı. Bu hata, bozuk ağ durumu veya bozuk web sunucusu programlamasından ya da yapılandırmasından kaynaklanıyor olabilir.
Öneriler
Lütfen ağınızı/web sunucunuzu kontrol edin.
diyor ... sitemde kodsal hiç br şey bu hatayı ise sadece bir kaç kez denemek için kullandığımız bir özgünleştirme yönteminde alelacele girmem gereken haberlerde kullanmıştım... bir nevi karakterler bizim tarafımızdan okunabiliyor ama gooogle botları okuyamıyor...
sanırım bunun yüzünden algoritmaya takıldım ve şu an sorunumuz sadece EN ÇOK OKUNANLAR bölümüne çıkamıyorum habelerim index alıyor hiç bir spam bildirisi tam spam vs yok nerdeyse her yazdığım haber googlede 1. sırada news kutularınada dşüyor hatta yeri geliyor newsten çok iyi anlık hitler bile gleiyor ama en çok okunanlara çıkartmıyor bizi... fikri olan yapmam gerkenler konusunda bu algortirmadan nasıl kurutlurmm bilen varmıo haberlerin karakterlerini düzeltmeliyim silmeliyimyim...