Zaman zaman makale ihtiyacımız olmaktadır. Daha önce çalıştığımız arkadaşlardan istediğimiz gibi verim alamadığımı belirtmek istiyorum. Bu konuyu açarken bile tereddüt ederek açıyorum. Fakat bir umut belki bu defa güzel bir yazara denk gelirim diye hayal ediyorum.
Açıklamalar:
- Makaleyi yazacak kişinin "kendisine" çalışıyor olması esastır. Bireysel çalışan kişilerle çalışılacaktır. Başta bunu belirtmek istiyorum.
- Fiyat olarak 100 kelime 1,5 TL olarak düşünülmüştür. Fakat kendisinden memnun kaldığımız ve sürekli içerik üretmek istediğimiz arkadaşlar olursa 100 kelime fiyatı 1,75 TL'ye sabitlenecektir.
- Makalelerde esas aradığımız unsurlar şunlardır. Konular araştırılmış olmalı, rewrite içerik olmamalıdır. Web sitesini ziyaret eden bir kullanıcı aradığını bulduğunu düşünmesi bizim için en önemli etik değerdir.
- Makalelerin uzunluğu en az 300 kelime, en fazla 500 kelime(konuya göre) olmalıdır ve düz yazı şeklinde olmamalıdır. 350 kelimelik bir makalede ortalama 4 başlık olmalıdır. Böylelikle kullanıcıların ilgisini başlıklar üzerinden devam ettirmek istiyoruz.
- Makaleyi yazacak kişilerin ilgili makaleyi zamanında teslim etmesi önemlidir.
Not: Şu an için deneme amaçlı 5 adet makale verilecektir. Makaleyi yazan arkadaşlardan beğendiğimiz olursa kendisiyle sürekli çalışma niyetimiz vardır.
Şu an ki çalıştığımız projenin konusu: her türlü hesaplamaların yapıldığı bir site. Örneğin: kdv hesaplama, yaş hesaplama, kıdem tazminatı hesaplama, yüzde hesaplama, hamilelik haftası hesaplama vb. gibi çok geniş hesaplamaları içeriyor. Bu şekilde bir çok kategorinin olduğu alanlarda yazı yazabileceğinizi düşünüyorsanız ulaşınız.
Referans gösterebilirim pm attım.