Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
# Destek bileti üzerinden gerçekleştirilmesi gereken bir işlemlerde kullanıcıyı destek sistemine yönlendirmek,
#Teknik destek personelinin üzerinde işlem yaptığı bildirime "operatörümüz ilgileniyor" demek,
#Teknik personelin yetki ve becerisini aşan bir işlemi üst amirine ileteceğini kullanıcıya söylemek,
#Sözleşme ve kural ihlali gibi durumlarda bunu müşteriye belirtmek,

Ne zamandan beri aşağılamak oldu? Ne yapsın Türk firmaları, gerçekten bu sorunun cevabını istirham ediyorum.

Ah bu Türk firmaları ah.Yukarı tükürse bıyık,aşağı tükürse sakal..
Yerli "amatör" firmalar ne aşağı ne yukarı tükürsün istemiyoruz. Profesyonelliğin tanımını bilmeleri ve ona göre hareket etmeleri gerektiği düşüncesindeyim. Ev kiralayıp ofis malzemeleri koyduktan sonra "profesyonel" bir şirket olunmuyor.

Sorularınıza verecek bir cevabım yok, beni yanlış anlamışsınız bu sebepten dolayı soruların muhatabı da ben olmuyorum. Tek Kişilik Dev Kadro kuran, Ultiprofesyonel ve kurumsal takılan kişilerden bahsettim alıntı yaptığınız yorumumda.

Yerli firmaların ne yapması gerektiği konusunda "işin ustası" olmayarak kendi yorumumu beyan ettim. Bu konularda eleştiri yapmak hakkımdır ama kimseye bu yanlış bu doğru diyemem.

Benim yerli firmalardan şahsi beklentim; Hoşgörü ve nezakettir. Şuana kadar çalıştığım A sayısı kadar yerli firmanın yalnızca %5'lik kısmında bu nezakete şahit oldum. Geriye kalanlar bir şekilde aksayan işlerini ya da bariz hatalarını manipüle etmekteler. Bunu yaparken de daha önce söylediğim türden bahaneler üretirler.

Örn: Konu Başlığında ki mesaj ya da yetkili kişinin verdiği cevap. ("Sen algısız müşterisin, sen cahil müşterisin, kuzenini çağır o gelsin...." Görmek için alıntı yaptığınız yorumuma bakabilirsiniz)

İpucu: Kadroda ne amir var ne teknik destek elemanı. Herkes kendisine müdür..