SAKINA UCUZ ALET ALMAYIN.

50 Tl ye satılan ego-t, ego aio filan sakına bunları tercih etmeyin. MAKS ÖMRÜ 10 GÜN.

Joyetech eVic Primo alabilirsin. Likit olarak da efkarin likitleri güzeldir. Captain black likitleri çok var piyasada, tavsiye etmem. Karanfil tarzı aromalı likitler hoş geliyor.

E-Sigara'nın bariz bilinen bir zararı yok. Orjinal likitler kanserojen madde içermiyor. Bir tek gırtlakta kuruluk sorunu var su içerseniz onun da üstesinden gelirsiniz.

Sigarayı bıraktırır, keyif verir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:48:45 -->-> Daha önceki mesaj 19:42:59 --

zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaslar ben kısaca şu şekilde bir hesap yaptım elektronik sigara kullanmaya başlamadan önce 23 yıldır aralıksız kullanıyordum,şimdi ise sabah 1 tane sigara akşam 1 tane sigara toplam günde 2 adet içiyorum,ama hala hoşuma giden adam gibi bir likit bulamadım,3 defa likit siparişi verdim gelen 3 likitide 1 fırt çektikten sonra direk çöpe attım,aradığımız likiti bulana kadar bayağı bir masraflı olacak galiba..

gelelim hesap kısmına bencede sigara patronları yasaklattırmaya çalışıyorlar ;

1 kişi günde 1 paket sigara içse ortalam 6.5 tl diyelim

6.5x30=195 tl aylık

195x12=2340 tl yıllık

2340x23=53.820 tl

bu sadece bana göre 1 kişilik hesap bu,ülkemizde milyonlarca sigara tiryakisi var,dünyada ise toplamda milyarlarca,bir hesap yapmaya kalkıştığınızda akıllara zarar bir para çıkıyor ortaya, bence olay budur..

Alet güzel ateşlemiyorsa likitten de ona orantılı tam tadını alamayabilirsiniz.
Efkar likitleri var. Normal sigara tadında. Tavsiye ederim.