Herkese merhaba,
Bilindiği üzere forum üzerinde 2 farklı eğitim seti satışı yapmaktayım. Eğitim setlerimin içerisinde ise hit elde etmek için ekstra hit kaynakları da eklenmiş bulunmakta ve son zamanlarda başıma biraz dert açmakta bu hit sistemleri. Durum ise şöyle;
-Eğitim setlerinin satışlarında hiçbir şekilde hit garantisi vermemekteyim.
-Eğitim seti hit kaynakları içeriyor, fakat hit kaynaklarını satmıyorum sonuçta web üzerinden bedava bulunabilen otomatik hit kaynakları. EĞİTİM SETİ İÇERİSİNDE HİT KAYNAKLARI DEĞİL BİLGİ SATIYORUM!! (BU KISIM ÖNEMLİ..)
-Hiçbir konumda binlerce hitiniz olsun gibi detay vee garanti bulunmuyor.
Şimdi, gelelim sorun kısmına. Bu eğitim setini alarak hit elde etmek isteyen kişilerden bazıları otomatik hit kaynaklarından az hit gelmesinden veya hiç gelmemesinden şikayet ediyor ve para iadesi istiyor. Farklı hit kaynakları kullanılması gerektiğini belirtmeme rağmen bunu kimse dikkate almıyor.
Ortada emek karşılığı bir miktar ücret ile satılan bilgi söz konusu ve para isteyen kişiler bunu göz önüne getirmiyor. Sizce para isteyen kişilere para iadesi yapmam gerekli mi?
Tekrar belirtiyorum, hit kaynağı değil bilgiyi satıyorum ve farklı yollar denemeden para iadesi isteyenler oluyor!!
SİZCE TİCARİ VE ETİK AÇIDAN BAKILDIĞI ZAMAN SATILAN BİLGİNİN ÜZERİNE PARA İADESİ NE KADAR MANTIKLI? MÜŞTERİLERİN YAPTIĞI DOĞRU BİR ŞEY Mİ?
NOT: Eğitim seti içeriğine bu konu hakkındaki bilgileri çok yakın zamanda ekleyeceğim. Sadece merak ettiğim sizlerin yorumlarıdır...