O kadar insan mağduriyetini belirtiyor ve siz hala hiçbir şey olmamış gibi pişkin pişkin davranıyorsunuz. Hocam her ne kadar isteyerekte olmasa hizmet aksaması yaşadık.
Görüyorum ki sadece bana karşı değiş arkadaşlara karşı da aynı söylemlerde bulunmuşsunuz. (yok cpu aşımı, yok optimize sorunu vb.)
Böyle bir yere varamazsınız. Müşterileriniz olarak mağdur durumdayız ve bir çoğumuz paramızın iade edilmesini istiyoruz.
"ben zaten hiç hizmet almamıştım ki" gibi söylemlerde bulunmak pek etik değil.
diyip kestirip atmakla olmuyor bu işler. Müşteri daima haklıdır. Sizi ılımlı yaklaşmaya davet ediyorum.
Müşteri her zaman haklı olabilir genelde hep haklıdır zaten, adamlar uğraşıyorlar düzeltmek için yani çaba gösteriyorlar kaçıp gittikleri yok bence fazla üstlerine gidiliyor, bu cihazlar donanımsal elektrik olmazsa çalışmaz, her an her saniye birşey olabilir, disk bozulabilir bir sitenin yogunluğu hatası diğer sitelere yüklenebilir yani bütün sorunlar yaşanabilir sitesi çok önemli olan ve para kazandıran arkadaşlar için söylüyorum paylaşımlı hosting de barınmayın başka sitelerin sorunları yüzünden sizler sıkıntı çekersiniz çok yaşadım başıma defalarca geldi burada kimseyi tanımam ne firmayı ne de yazan kişileri sadece kişisel fikirlerimi belirttim geçmiş olsun diliyorum umarım en kısa sürede atlatırsınız.