blueffect adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyla ilgili Ankara'da yazılım davalarında uzman avukatım bilgilendirildi ve her türlü kaynak kendisine iletildi merak etmeyin, avukatım ne olursa olsun kendisiyle görüşüp anlaşmaya çalış dese de ne yazık ki bir anlaşma sağlanamadı Pazartesi günü Ankara adliyesinde konuyla ilgili başvurumuzu yapacağız.

Tabiki bu işin peşini bırakmayacağım sonuçta ortada bir emek ve bu emekten haksız kazanç elde eden birileri var ben tüm iyi niyetimle arkadaşı uyardım konuyla ilgili tüm mesajlaşmalar hem mesaj kutumda hem ekran görüntüsü olarak duruyor, yazılımların korunması konusunda bilişim suçları çok iyi çalışıyor avukatım da bu konuda türkiyenin en iyilerinden diyebilirim zaten ortada suç var kanıt var uğraşacağımızı dahi sanmıyorum, arkadaş bu işten çok hafif bir zararla kurtulabilmek varken zor yolu seçti Türkiye Cumhuriyeti yasalarını hafife aldı her ne kadar istemesem de geleceğini karartma yolunu seçti.

Ona söyleyebileceğim tek şey Allah ıslah etsin.

Ben olayı daha konu ilk açıldığı dönemler burada farkettim de yazdım. Şahıs zaten konusunda açıklamasında yazılımı "yapanlara ulaşamadıklarını" itiraf etmişti (sonradan değiştirdi mi bilemem) arkadaşı "yazılımı geliştiren benim" diye kandırmış madem bu çelişki nedir? Birde yazılımı kendisi dışında satanlar hakkında prosedürler başlatıldı diye yalan konuşuyor.

Benim uyarımı görüpte hala satın almaya devam edenler de haketmişler mutlu sonu ne diyim.