Resistance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstat birincisi iş konusunda sıkıntı çeker miyim aklıma ilk takılan mesele bu tabi.
Küçük yerler olduğu için iş bulabilmek istanbuldan bile daha zor gibi duruyor.
Yaklaşık 2 aydır iş başvuruları yapıyorum ancak hiçbir yerden geri dönüş alamadım. Oraya gittiğimde bi kaç yere uğradım. Yüzyüze de görüşmüyorlar internetten başvuracaksınız diyorlar zaten.

Kırklareli, Lüleburgaz'ı geçtim Çorlu'ya kadar başvuru yapıyorum ama vasıfsız olarak bile aramıyorlar

Normalde Radyoloji teknisyeniyim ama artık "ne iş olsa yaparım abi" kıvamına geldim

İkinci sorum ise Kırklarelinde 3 adet MYO var sanırım. Lüleburgaz MYO - Kırklareli MYO - Pınarhisar MYO
Hangisinin eğitimi, hocaları daha iyidir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Trakya bölgesinde iş sahası oldukça geniş aslında, ama aradığınız dalda iş zor olabiliyor. Örneğin ben de 1 yıl İstanbul'da iş aradım mühendis olarak. Çorlu'da okuduğum için dedim buraya gelip başvurayım, ilk başvurduğum yerle aynı gün anlaştım ve 1 hafta sonra yıl dönümüm Dolayısıyla "ne iş olsa yaparım" moduna girmenize hiç gerek yok. Hele ki 2 ay çok çok kısa bir süre. Sonuçta siz vasıfsız değilsiniz, gayet de güzel bir mesleğiniz var.

Size tavsiyem Çorlu'daki özel hastaneleri bir deneyin. İş bulmak gerçekten zor olabiliyor, insan evinden ayrılıyor. Ama umarım siz de uğruna bir şeyler feda edebileceğiniz bir iş bulabilirsiniz.