Netiyi firması ile çalışmadım,
Netiyi firmasını tanımam,
tamamen yorumlarım bir yazılımcı olarak bakış açımdan ibarettir.

Öncelikle, Hergün 100K ziyaretçi çeken web siteniz olabilir ve %1 cpu kullanıyor olabilirsiniz. Bu durumda hosting paketi bile yeterli gelecektir.

Ama bazen aynı yazılım ile 5 kişi de bile cpu tüketimi gerçekleştirebilirsiniz.

Yazılımdan anlamayan kişiler şöyle düşünür.

Ya bu yazılım on numara, daha önce 100K ziyaretçi alıyordum sorun yaşamıyordum.

Ama işin realitesi ve mantık boyutu şudur.

Ziyaretçilerinizin geneli örnek olarak video sayfanıza geliyordur. 100K'da sorun yaşamamışsınız ama 5 kişi farklı bir sayfaya (Örnek, Anasayfa, Haber Sayfası, Galeri Sayfası vs. gibi) girmiştir sorun yaşayabilirsiniz. Bu gayet normal bir durum.

Sebebi ise, Yazılımın video kısmı oldukça stabil bir şekilde çalışıyordur ama ne idüğü belirsiz olan bir sayfa da tamamen kodlama hatası mevcuttur sanal sunucuya geçseniz bile kolay kolay fayda etmez.

Çözüm ise, Yazılımınızı kontrol etmekten geçer. Hosting firmaları yazılıma müdahale edemezler.
Şahsen benim yazmış olduğum bir kod'a hosting firmasının müdahale etmesine kesinlikle göz yummam.

Gelelim ee ben hazır sistem kullanmıyorum wordpress kullanıyorum.

İyi güzel dedin de canım abim, Wordpress'te bir insan yapısı. Kullanmış olduğun tema veya eklenti de hata varsa ?

Bu sefer tezler şu şekilde ilerliyor. Eee benim kullandığım tema ücretli tema.

Biz şunu anlatamıyoruz. Almış olduğunuz her ücretli tema, Hatasız, Eksiksiz, Açıksız olacak diye bir kaide yok.

(Alternatif olarak, atak alıyor olabilirsin. Bot trafiğin olabilir. vs.vs.)

Bol trafikler.