Chrono adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netiyi üzerinde günlük 3-5 k arası ziyaretçisi olan web sitem var Emikron kapanmasından sonra bizi bu firmaya aktardılar.Reseller hesabım var sadece bir adet site aktif durumda.İlk başlarda sorun yoktu ancak zaman geçtikçe sorunlar meydana çıkmaya başladı.

Son olarak bu sabah kontrol ettiğimde web sitemin askıya alındığını gördüm.

Eğer ki sitemi ziyaret etmesem farkında bile olmayacağım.Sebebini sorduğumda ise :

"%90 oranına çıkan kaynak kullanımlarında aktivasyon maalesef mümkün olmamaktadır.

Kullanmakta olduğunuz paket limitli bir pakettir ve limiti aşan alan adları sistem tarafından kapatılmaktadır."
dediler.

3 5 aydan beri kaynak tüketmeyen web sitesi ne oldu da kaynak tüketmeye başladı acaba?

vpslerinize cpu limiti koymayı beceremeyip biri işlemciye yükleyince hesabını mı dondurulur ? benim 15 yaşındaki yeğenim daha iyi manage eder containerları böyle amatörlük olmaz.

Yerli firma tercih etmeye çalışıyorum ama amatörlük dizboyu gerçekten.Gittim ovh'dan 3 dolara ssd vps aldim ne trafik ne kaynak derdim var.

bu mantığa göre benim Vps'im çok yüksek kaynak tüketecek ve ovh beni askıya alacaktır
Merhaba,

Algılayamadığınız mantık şudur, reseller hosting gibi ürünler paylaşımlıdır, paylaşımlı hesaplarda CPU limitleri bulunmaktadır.

15 yaşındaki yeğeninize de durumu açıklasaydınız, o da sizin algılayamadığınız, CPU limitlemesi yapıldığında sitenizin yine erişilemeyecek konumda olduğu, aradaki farkın suspend sayfası ile timeout sayfası olabileceğini cevaplayabilirdi.

Yeğeniniz ile sizlere saygılar dileriz.