PiSLiCk_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mycafe ben kullanıyorum güzel bir ürün fakat 1-2 dezavantajı var.
Öncelikle latte vb. bir kahve içecekseniz belli bir miktar süt kullanıyorsunuz. Bu sütü dolaptan çıkardığınız gibi koyarsanız malum kahveniz bir miktar soğuk oluyor. Yok ben sütü ısıtır koyarım derseniz bu kez de her seferinde cezvede yada mikrodalga fırında sütü ısıtmanız gerekiyor. Buda haliyle işi zahmetli kılıyor. Ayrıca ekstra bulaşık çıkmasına sebep oluyor. Birde sadece nescafe gold kullanmanızı tavsiye ediyor. Başka bir ürün kullandığınızda makinede oluşabilecek problemleri garanti kapsamında değerlendirmiyorlar. Gold serisi de diğerlerine göre fiyat olarak biraz daha yüksek. Eğer bir kahve hastası değilseniz günde 1-2 bardak 3ü 1 arada içiyorsanız hiç bu zahmete girmenize gerek yok. Zaten bende bıraktım kullanmayı. Günde 3 kez nescafe 3ü 1 arada yapıyorum yetiyor.

Bu aralar filtre kahve makinelerine bakıyorum. Daha kaliteli kahve deneyimi sunuyor. Tabi aldığınız kahvenin kalitesine göre. Şahsi fikrim bu yönde.
Teşekkür ederim önerileriniz için hocam. Öyle çok bir kahve içme alışkanlığım yok sadece okulda makineden içtiğim 3'ü 1 aradayı çok beğeniyorum. Köpüğü ve tadı gayet iyi o yüzden makine almak istiyorum. Bardağa dök karıştır pek güzel olmuyor