Noktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu bahsettiğiniz bilinçli tedavi mi peki dermovat kremlerde çok fazla kortizon vardır. En çok rastlanan yan etki deri incelmesidir. (damarlar çok net gözükür) Butür kremleri doktora başvurmadan kullanmak risklidir.

Belki sende bişey olmamış diye yazıyor olabilirsin ama sağlık işi butür tavsiyelere bırakılmaz. Çünkü her krem, ilaç vs. kişiden kişiye farklılık gösterebilir.
iwd35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dermovate kahverengi olanı geçiçi olarak çözüyor ancak içinde kortizon var. Tavsiye etmiyorum. Yaklaşık 15 sene kullandım. Öğlen güneşte çok zararlı. Bunun yerine protopic 0.1% 30gr pomad olanı kullanın. Kortizon yok.

Bu arada geçiçi olarak çözüm isterseniz saç deriniz için Dermovate losyon kullanın fakat bu da aynen kortizonlu. Bunun zararsızını henüz bulamadım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:15:30 -->-> Daha önceki mesaj 02:10:28 --

Hacı hoca dan alacağın çözüm en fazla kendini iyi hissetmen olur (ruhen).Öyle okumayla üflemeyle hem paranızı hem vaktinizi çaldırmayın lütfen.

herkes gibi nacizane öneride bulundum ister alır yan cebine koyar ister kulak ardı eder tabiki doktora danışmadan kullnılmamasından yanayım ama çareler tükeniyor bazen neye sarılcağını bilemiyor insan..uykusuz gecelerin kurtarıcısı oluyor yinede ..