webmaster1994 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar açıkçası artık googlu anlamak imkansız.

Tanıtım yazısı alıyorum kelime geriliyor.

Öncelikle bazı arkadaşlar tanıtım alınan siteleri sorucaktır siteler kaliteli kendi sitelerimdir. Tanıtımlar 1 tanesi açık url 2 tanesi farklı kelimelere verildi. Tanıtım yazısı alınan site film sitesi aldığım sitelerde film sitesi. %100 özgün güncel içerik girilen siteler. Geçen sene olsa o tarz sitelerden tanıtım için 100 tl verirdim. Şu anda tanıtım alıyorum 1. sayfadan 8. sayfaya atıyor.

Tanıtım almadan önce sosyal medya çalışması yaptım tanıtımlardan 2 hafta kadar önce 10. sıradan 7. 8. sıraya kadar geldi daha sonra tanıtım aldım ve 8. sayfaya attı film çok rekabetli bir film değildi.

Googlun amacı ne ?
Ben yeni taktiğimi vereyim;

Tanıtım yazısı alırken 3-4 hatta 5 link çıkıyorum. bu 5 linkten sadece 1 tanesi ben kendi siteme veriyorum diğerleri wikipedia sayfası facebook sayfası twitter sayfası vs şeklinde oluyor. Sen mesela beyazperde.com sayfasını verebilirsin, imdb sayfasını verebilirsin araya da kendi linkini sıkıştırırsın.

Google'ın o linkin spam olduğunu anlaması imkansıza yakın. Ancak manuel olarak bir kişinin anlaması mümkün.