Sorun hala devam ediyor. Kendilerine hiç bir şekilde ulaşamıyoruz. Arkadaşın da dediği gibi ne kendi sitelerine girile biliyor ne bizim sitelere. Pm attım 4 saat önce geri dönüş yapılmadı. Maddi zararım neredeyse 1600 dolar civarı. Tüm müşterilerim şikayet ediyor. Kendilerine kaç kere paramın iade edilmesini söyledim onu da yapmadılar. R10 yetkilileri bence gereğini yapmalı. Para verip reseller alıyoruz adamların kendi sunucuları bile çöküyor. Böyle bir şey yok! Hadi diyelim problemi hall ettiler peki 15 saatlik zararları nasıl ödeyecekler? Genelde sitemize girenler gece giriyor. Sebebi yurtdışına hizmet vermemiz. Arkadaşım eğer beceremiyorsanız yapmayın bu işi! Bırakın daha profesyoneller yapsın. Milleti kandırarak paralarını alıyorsunuz böyle yaparak. Hiç profesyonel değilsiniz ne yazık ki! Telefonlarınızı şimdiye kadar 20 kere aradım bir hafta önce, 3 gün önce, bu gün, dün, hiç bir zaman çıkmıyorsunuz telefona. Yoneticiler duruma artik bir el atmali.
Katılıyorum çünkü o kadar saat kapalı ve kendi zararlarımız var hiçe sayılıyor modlarımızdan gereken ilgiyi bekliyoruz.
@caliente @Emrah @Yenile