Şahsi fikrimdir, yanıltmak istemem.
Artısı ; Sahte hit trafiği ile kendini kandırırsın.
Eksisi; Organik olmadığı için er veya geç patlamaya mahkum olduğunu düşünüyorum.
İlla bu tür bir yatırım yapıyor olsa idim öncelikle;
https://www.r10.net/facebook/1699000-...si-satisi.html gibi benzeri fırsatları değerlendirirdim. Böylece daha kalıcı ve daha sağlam bir hit trafiği oluşturmak için kendi tabanımı kurma imkanı elde ederdim. Bir sefer alırdım ama evladiyelik almış olurdum. Yıllık yenileme derdi de yok.
Hocam biz bir acente değiliz, ve sizin linklerinizden facebook hesabınızda biri hariç diğerleri 600 kişi beğenmesi var, bizim facebook sayfamızın beğenisi daha fazla (1.004 kişi ) Önerdiğiniz sayfalar bizim işimize yaramaz. İlgi ve bilgi için teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:24:50 -->-> Daha önceki mesaj 12:24:14 --
2500 tl ye hit sistemi kurarız vermen öyle paralar
Güzel cevap hocam, ama bizde o yetenek yok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:27:41 -->-> Daha önceki mesaj 12:24:50 --
Nedir bu sistemler ? Siteyi görmeden bişey diyemeyiz. Elimizde veri yok (Analytic vs)
Ne gibi artısı var ? -
Ne gibi eksisi var ? -
Hit sitelerin de türleri var . Bazıları robot bazılar gercek insan. Bazıları aracı kurum senden topdan 2500 almıştır 1000 tl ye farklı bi sistemden sipariş vermiştir.
Hayır hocam bu firma ciddi bir firma Reklam Stor, piyasada tanınan bir marka; reklam store . com