Merhabalar.
Geçen yıl ( 2016 yılının başlarında ) Reklam Stor firmasından hit ( tıklama ) paketi aldım, " imzamdaki siteye" pakette sizin isteğinize bağlı olarak aldığınız paketi günlük olarak dağılım yapıp Türkiye genelinde sitenize giriş yaptırıyorlar. Bunu yaptırdığımda sitemden giriş, çıkış hızı yükseldi, O zamanlar en düşük paket aylık 2500 TL idi ve bunu tercih ettim, sanırım tıklama başı 0,15 krş idi tam hatırlamıyorum, sitemde çıkış hızı yükselince paketi uzatmayıp bitince bıraktım. Bu yıl Reklam Stor'dan yetkili biri aradı ve bana geçen yıl paket satın aldığımı ve sonra devam etmediğimi söyledi ve neden devam etmediği sorunca, bende sorunu anlattım, o kişi bana sizin aldığınız paket en düşük paket kalma süreleri düşük dedi ve daha iyi paketleri alır isem daha iyi sonuç alacağımı belirti ve bende gereksinim duymuyoruz deyip konuyu kapattım.
Paketi aldığımda günlük Analytics'den takip ettim gerçekten Türkiye haritası ( analytics'de ) giriş çıkışları takip ettiğimde giriş çıkışlar yapılıyor idi ve Türkiye genelinden bunu yapıyorlar Tüm şehirlerden.
Sorum ise;
Nedir bu sistemler ?
Ne gibi artısı var ?
Ne gibi eksisi var ?
Şimdiden Teşekkürler.
Şahsi fikrimdir, yanıltmak istemem.
Artısı ; Sahte hit trafiği ile kendini kandırırsın.
Eksisi; Organik olmadığı için er veya geç patlamaya mahkum olduğunu düşünüyorum.
İlla bu tür bir yatırım yapıyor olsa idim öncelikle;
https://www.r10.net/facebook/1699000-...si-satisi.html gibi benzeri fırsatları değerlendirirdim. Böylece daha kalıcı ve daha sağlam bir hit trafiği oluşturmak için kendi tabanımı kurma imkanı elde ederdim. Bir sefer alırdım ama evladiyelik almış olurdum. Yıllık yenileme derdi de yok.