Merhaba,
Geçtiğimiz hafta buradan overwatch özelliği olan CS:GO hesabı alınca Smurf hesabımı elden çıkarmaya karar verdim. Steam hesabımda bulunan oyunlar:
CS:GO: 24 TL
FlatOut 2: 18 TL
Castle Torgeath: 15 TL
Dungeon Souls: 21 TL
Space Moth DX: 10 TL
Ayrıca CS:GO'da 262 Saatlik oynanma süresi bulunmakta. En son 53 ya da 54 galibiyeti bulunmaktaydı. 42 galibiyette Global oldu, Supreme tekrar düşmüş olsa da 51. galibiyette tekrar Global oldu. Elosu yüksek bir hesap, yalnız prime değil. Kendi numaranızı girerek yükseltebilirsiniz.
Hesabı itemsiz
125 TL'ye satmayı düşünüyorum. Takas da düşünebilirim, League of Legends Türkiye sunucusunda bol şampiyonlu hesap olsa fena olmaz.
Dediğim gibi elimde CS:GO hesabı mevcut olduğu için bu hesabın satışı ile ilgili hiçbir acelem bulunmuyor. Hesapta bulunan eşyaları da isterseniz, eşyaların mevcut pazar durumu aşağıdaki gibidir:
Stattrak M4A1-S Cyrex: 104 TL (Görevde Kullanılmış)
AWP Boom: 79 TL (Görevde Kullanılmış)
İkisi için de hesabın üzerine toplamda 125 TL yeterlidir. Eşyalarda sticker bulunmaktadır. İncelemek için Steam linkini aşağıya bırakıyorum...
Bol kazançlar
Steam linki:
http://steamcommunity.com/id/steamatom06/inventory/
Dipnot: Eşyalar için ayrı satış konusu açmayı düşünüyorum, eğer böyle bir durum olursa lütfen satın almadan önce benden teyit alınız.