THEX3T4R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalandan övgüler yağdırıyorsunuz Firmayı övmem için bir sebep verin ?
receperdogan.net şuanda orda kontrol edebilirsiniz. Ben kötü bir şey yaşamadım niye gelip yalan söyleyerek insanları yanıltayım ?
neyse ben gayet acık ve mer yüreklilikle yaşadıgım sorun ve sorunları ilettim seo hosting alıcak arkadaşlar umarım ne demek istediğimi gayet iyi anlamıslardır burda kötüleme yok eleştiri var zaten iyi bir firma ise eleştirilere olumlu yada olumsuz acık olmalıdırki zaten telefondada kendilerine yaşadıgım sorunu burda ileticeğim bilgisini verdim amacım firmayi kötülemek değil seo hosting alıcak arkadasları uyarıp yalan yanlıs bilgi sahibi olmamalarını sağlamak! 7 aydır acık olan sitem yaptıkları hata yüzünden yarım gün boyunca p***no yayınladı ve türk telekomdan yasak yedi daha baska nasıl bir yanlıs yapabilirler acaba? yaşadımız sorunlarıda sölemiceksek bu platformlar neden var ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:09:51 -->-> Daha önceki mesaj 00:55:37 --

ayrıca ben burda yaşadıgım sorunu yazdıktan sonra övgü dolu cümleler yazmanız ne kadar samimi geliyor size bırakın sorunumu yetkili merciler cevaplasın yalandan övgüler dediğimde bunu kast ettim yaşadım yalan yanlıs olmadan büyük yada kücük ne var ise yazdım sizde akabinde firmayı övmeye başladınız kraldan cok kralcı cok belki bu yorumlarım olumlu sonuclar almıcak ama asla lafımı kimseden esirgemem siz ne kadar doğruyum diyorsanız bende okadar doğruyum ve sölediğim herseyin arkasındayım keşke işlerini iyi yapsalardı 25 liralık yerine aylık 100 liralık host alıp burda gerçekten övme şansım olsaydı ama malesef yaşadım sorunu yazmamada burda kimse engel olamaz oluyorsada zaten yolundadır iyi forumlar daha fazlada vakit ayıramıcam yorumda yazmıcam yazdıklarımı okuyanlar ne demek istediğimi anlamışlardır hayal dünyasında yaşamayın iyi geceler