Kuzeh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya şurada yanlı konu açmayın. Benim 10 tl birikti çekemiyorum. Sistemde de aktif olarak çalışan benle birlikte 3-4 kişi var. 15 tl yatırdık 10 tl çekemiyoruz böyle saçma bir sistem olamaz.
kullanıcı adınızı bildiriseniz ödemenizi geri iade edebiliriz. Sitemde ödemelerimiz mevcut bunları sadece daha uzun ömürlü bir sistem olmak adına yaptık. Destek bölümünden kullanıcı adınızı paylaşın yarın ödemeniz iade edilmiş olur.
sistemleri inclerseniz 15 TL ile kimse zaten yüksek meblağ kazandırmayı garanti etmez. Sıkça sorulan sorular kısmında konularla alakalı yazılar bulunmaktadır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:18:21 -->-> Daha önceki mesaj 22:17:39 --

sanalcuzdan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tekrarlıyorum. Siteyle bir bağım yok ve bende yatırım yaptım bende olumsuzluklardan etkileniyorum. Bununla ilgili mailde yazdım admine, ancak TL kazancında azalma olmadı. Şuan için tavuğun kredisinde düşüş ve inek kredisinde düşüş var. İyi niyetle bununda farkında olmadan yapıldığını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz. Size de önerim burada yazdıklarınızı admine de yazmanız. He bu arada size yardımcı olayım dedikten sonra 2 gün geçti bütün gece bekledim sizi o günde, dünde. Bu düşüş bugün öğlen 5 gibi oldu. Kredide ki düşüşün yanlışlıkla olduğunu düşünüyorum en azından yumurta için süt için zaten yumurtadan 10 kat fazlaydı ki onun sayesinde bende bi sürü hayvan alabildim para yatırmadan dolayısıyla sistem için açıktı.

Bütün bu bilgiler ışığında Bakiyenizi, hayvan durumunuzu ve kredinizi birde ticaret puanınızı belirten ekran görüntüleri koyarsanız size taktik verebilirim.
sadece @sanalcüzdan olarak değil sistede başka ödeme alanlarıda görebilirsiniz.