Kuzeh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün itibariyle Kredi kazançları da %10 a düşmüştür. Para yatırdık çok pişmanız. Artık yatırdığımız parayı bile geri almak hayal oldu. Hakkımı helal etmiyorum. Kimse bu tuzağa düşmesin. Paratavukta sitesinin forumda yasaklanmasını talep ediyorum. Yatırdığınız parayı geri almanız imkansız gibi birşey.

Resimde de görüldüğü üzere bütün kazançlar %10 civarında düştü. Şimdi size soruyorum ?
Neden bu biz para yatırdıktan sonra oldu ?
Bu oranları test etseydik biz para yatırırmıydık?
Cevap bekliyorum.
Not: He bu arada sistemi test etmek için cüz-i bir miktarda yatırım yapıldı. Ama kazıklanma hissi her oranda aynıdır. Bu sistemi kimse savunmasın.
Hocam tekrarlıyorum. Siteyle bir bağım yok ve bende yatırım yaptım bende olumsuzluklardan etkileniyorum. Bununla ilgili mailde yazdım admine, ancak TL kazancında azalma olmadı. Şuan için tavuğun kredisinde düşüş ve inek kredisinde düşüş var. İyi niyetle bununda farkında olmadan yapıldığını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz. Size de önerim burada yazdıklarınızı admine de yazmanız. He bu arada size yardımcı olayım dedikten sonra 2 gün geçti bütün gece bekledim sizi o günde, dünde. Bu düşüş bugün öğlen 5 gibi oldu. Kredide ki düşüşün yanlışlıkla olduğunu düşünüyorum en azından yumurta için süt için zaten yumurtadan 10 kat fazlaydı ki onun sayesinde bende bi sürü hayvan alabildim para yatırmadan dolayısıyla sistem için açıktı.

Bütün bu bilgiler ışığında Bakiyenizi, hayvan durumunuzu ve kredinizi birde ticaret puanınızı belirten ekran görüntüleri koyarsanız size taktik verebilirim.