Bu konu da haklısınız. Bende düsüsten etkilendim fakat o bir eventmiş. Sitenin anasayfasında "Sattığınız her 1000 yumurta 0.10 Krş olarak TL bakiyesine aktarılır. Bu TL bakiyesinden ödeme alırsınız." yazıyordu o yüzden admine hak verdim ki suan sütte o tutar 1000 süt için 0.17 kurus falan yani event sona erse de suan yumurtadan karlı...
Gelelim sizin problemi çözmeye hesabınızda anasayfadan bakiye, kredi , ve hayvanları gösteren bi ekran görüntüsü gönderirseniz size nasıl para çekebileceğinizi hesaplar gönderirim.
Bugün itibariyle Kredi kazançları da %10 a düşmüştür. Para yatırdık çok pişmanız. Artık yatırdığımız parayı bile geri almak hayal oldu. Hakkımı helal etmiyorum. Kimse bu tuzağa düşmesin. Paratavukta sitesinin forumda yasaklanmasını talep ediyorum. Yatırdığınız parayı geri almanız imkansız gibi birşey.
Resimde de görüldüğü üzere bütün kazançlar %10 civarında düştü. Şimdi size soruyorum ?
Neden bu biz para yatırdıktan sonra oldu ?
Bu oranları test etseydik biz para yatırırmıydık?
Cevap bekliyorum.
Not: He bu arada sistemi test etmek için cüz-i bir miktarda yatırım yapıldı. Ama kazıklanma hissi her oranda aynıdır. Bu sistemi kimse savunmasın.