Bunun nedenini bastirilmis duygulara veriyorum ben. Ve bu sekilde devam ederse iyice artacak. Dunyada cinsellikten daha dogal bir sey olamaz. Yaradilisimizda var fakat bunu gerek aile gerek din gerekse toplum olarak yasakmis gibi ayipmis gibi gosterilerek insanlarin sindirilmesi. Insanlar son raddeye gelincede dayanamiyor ve cocuktur bir sekilde sustururum gibi dusuncelerle bu yollara bas vuruyor olmali. Devlet tarafindan kontrollu bir isletme acilsa gerekirse tum illere hem yol kenarlarinda, cevreyollarinda, kopru altlarinda para kazanmaya calisan kisilerin can guvenligi olur hemde bu sekilde taciz ve tecavuzlerin onu birazsa olsa kesilir. Ve kesinlikle ucretsiz olmali kisi ayda bir kere faydalanabilmeli.
Siz çok yanlış anlamışsınız.Arkadaş diyor ki " Cinsellik ihtiyaçtır günah değildir.Okullarda eğitimi verilebilir.Toplum bilinçlendirme çalışmaları yapılabilir.Çocuklara gençlere cinsellik nedir ne değildir anlatılabilir"
Mesela benim okulda ki cinsellik eğitimim orta okul birinci sınıfta din öğretmenimin "O işi yaptıkdan sonra kadın erkek ayrı ayrı gusül abdesti " alın demeseydi 😁
Eğitim ile ilgili hiç bir şey göremedim ben arkadaşın yazısında şimdi böyle söylersiniz yarında kadınların eşitsizliği, şiddete maruz kalmaları gibi konularda eleştirirsiniz ama sırf erkeklerin kendiniz dizginlemesi için kendini kadınların satmalarına normal gözler bakıyorsunuz.
Yahu biz İslam ülkesiyiz biz aile bağlarının çok güçlü olduğu kültürüne aşırı bağlı bir ülkeyiz bunun farkında mısınız?
Bugün evli adam akşam gitse eşi ile bütün ihtiyacını giderebilecek iken iş yerinde sağa sola salça olmaktan kendini yine alamıyor yani ''ihtiyacını karşılayamıyor'' gibi söylemlerle küçülmeyin daha fazla aç kalsanız insan mı yiyeceksiniz?
Ben 26 yaşındayım ve bekarım ama kimseye karşı bir istismarda veya herhangi birileri ile temasta bulunmadım ve gayette usulüne uygun yaşıyorum sıkıntıda da değilim herkes kendini sorgulamalı.
Birde zinanın çok büyük günahlar arasında olduğunu bildiğinizi varsayarak bunu normalleştirmeye gayet doğalmış havaları katanlarada yazıklar olsun.
Ve şimdi şunu da dersiniz ''istismarcılara hiç bir şey demiyorsunuz da laga luga'' O konuya bir şey demeyecek veya sindirecek insan insanlıktan çıkmış hayvan gibi bile olamaz çözüm yollarınız ülkede ne örf, ne kültür bırakır tebrikler.