Paylaşımınız için teşekkür ederim, şahsi fikrim ;

Konuyu okuduktan sonra "dış dünyaya verilen bağlantılar" ile sıralamaya çıkıldığını zannedilebilir. Bu konuyu okuyan yeni başlangıç düzeyinde arkadaşlar ise bu konu sonrasında yanlış bir yol izleyebilir.

Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Astk...r... o da ne!.. sayfa sıralamalara bile girmedi.. Bir zoruma gitti o birbuçuk günlük emek anlatamam..
İçerik yeni yayınlandığından dolayı, sitenin durumuna bağlı olarak hızlı bir şekilde sıralamaya girmeyebilir. Bu bir problem değildir.

Ula ne yapmalı ne etmeli derken tekrar sayfaya daldım. Çöktüm bilgisayarın başına o tasarımcıların sitelerini tek tek gezerek, bakarsanız sayfada göreceğiniz linklemeyi yaptım.. Bir sayfadaki içerik içinden sen de 80, ben diyeyim 90 dış link verip, sayfanın tekrar index almasını sağladım Bu sefer yüzüm güldü 2. ya da 3. sayfadaydım. Sonra da bir daha ellemedim..
İlk başta zengin bir içerik hazırlamadınız ve haliyle sıralamaya girmedi. Fakat bunu fark ettikten sonra konu ile ilgili daha kapsamlı bir içerik oluşturmak için gerekli düzenlemeleri yaptınız ve şuan itibari ile hak ettiği değeri almış gözüküyor.

Aradan yaklaşık bir yıla yakın süre geçmiş.. Arama sonucu an itibariyle şu halde..

Demek ki neymiş ? İçerik içinden verilen dış link sayısının bir önemi yok, aksine önemli olan konu ile ilgisi ve alakası imiş : ))

Herkese başarılar dilerim.
Dış dünyaya verilen linklerin "etkisi yok" demek elbette doğru değil. Eğer kullanıcıya fayda sağlayacaksa, sitenize de sağlayacaktır. Sonuçta herkes birbirinin köprüsü

80-90 link çıkışı mı ? Red bull bu konuya sponsor olmalı