Hocam yanıt için sağolun. Cevabınızı şimdi gördüm. Sorun halen devam ediyor. Ben neden özellikle 685x486 ölçüsünde resim eklememi istediğinizi anlamadım.
Temayı hangi şekilde kullanıyorsunuz bilmiyorum. (Ayarlardan farklı varyasyonları var.)
Tema yapımcıları kodlar iken eğer belli kriterleri göz önüne alır ise temiz kodlama ile arama motorlarında etkisini gösteriyor. (Maalesef bizim Türk tema yapımcılarımız buna dikkat etmiyor)
Ana sayfa, 1 içerik sayfası ve 1 kategori sayfanızı açıp sağ tuş tıklayarak İNCELE deyiniz.
Kağıt kalem alıp benzer yazılar, sağ tarafta widget gösterimde bulunan öne çıkan görselin boyutlarını kontrol ediniz. (Genelde resmi sağ tuş yeni sekmede aç derseniz orada boyutunu görebilirsiniz.)
1 içerik sayfasında eklemiş olduğunuz öne çıkan görsel boyutunu mutlaka bulunuz.
İNCELE kısmında eklenilen görselin orijinal boyutunun kaç olduğunu not alınız.
Bunu belirledikten sonra 1 tane
deneme sayfa boş olarak yayımlayınız.
Belirlediğiniz öne çıkan görsele göre paint resim yapıp öne çıkan olarak ekledikten sonra güncelleyin, siteniz com/deneme-sayfa/ kaynağı tekrar iNCELE yapın burada............
Şimdi tek tek anlatsam uzun hikaye.
Site adresinizi özel mesajla gönderiniz.
Not: Google resim ölçüleri hakkında bilgiler için;
bielof.com/tema-kullanimi-gorsellerde-cikmak/
Sayfaın en altında ki resimli açıklamayı okursanız görsellerde nasıl davranmamız gerektiğini az çok anlarsınız.