Merhabalar;
Adana'da çalışabileceğim iş arıyorum. Adana'da olmasa bile dışarıdan verilecek olan editörlük ya da bu gibi işlere aylık geliri için evde oturduğumdan dolayı ciddi anlamda zaman ayırabilirim.
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
Bundan 1 ay kadar öncesinde
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Çavuş'luk sınavını kazanmış bulunuyorum. Sağlık muayenemi de Ankara'ya ilettim ve 3 - 5 ay aralığında bir bekleme sürem mevcut.
Bu bekleme süreci içerisinde boş durmak istemediğimden dolayı Adana'da iş arıyorum. Adana'da olmasa da 750 - 1500 TL aralığında gelir elde edebileceğim freelance işlere de talibim.
Adana'da ofisine almak isteyen firmalardan sigorta talebim olmayacaktır. Eğitime çağırılmamın akabinde işten ayrılmak durumunda olacağım.
Freelance olarak yapacağım işlerde sadece makale ve editörlük hizmeti sağlamayı düşünüyorum. NELER YAPARIM?
- Editörlük
- Özgün Makale
- SEO Danışmanlığı
- Web Tasarım
- HTML5, CSS3
- E-Ticaret Yönetimi
- Wordpress Kurulum, Geliştirme vs.
- Hosting Yönetimi
- Müşteri İlişkileri ve Teknik Destek
- Sosyal Medya Yönetimi
- Dijital Reklamcılık
NERELERDE ÇALIŞTIM?
10 senelik meslek yaşamın boyunca Bursa, Ankara ve Adana olmak üzere genellikle reklam ajanslarının kadrolarında çeşitli görevlerde bulunarak hizmet sağladım. Bununla birlikte e-ticaret projelerinin geliştirilmesi ve yönetimi konusunda da çalışmalar yürütüm.
CV istemek için PM atabilirsiniz. İLETİŞİM BİLGİLERİ
MAİL: cagkansezgin [at] outlook . com