Arkadaşlar merhaba mobil header kısmı ile ilgili bir sıkıntım var yardım edene ödeme geçebilirim yeterki istediğim kod çalışsın.
Öncelikle bir sayfa için istiyorum o sayfanın headırını ayrıca çağırma imkanımda var.
İSTEDİĞİM:
Mobil headerda menü, logo ve arama çubuğunun sayfaya ilk girildiğinde görülmemesi ve sayfa aşağı kaydırılınca sayfanın üstüne yapışıp sayfayla kayması.
Yani kısaca headerı kapsayan alanı fixed kodu içine aldığımda ilk girişte header görüldüğü için işimi görmüyor.
ARAYIPTA BULAMAYANLAR İÇİN BİR KODU BİÇİMLENDİRİP HALLETİM DİĞER ARKADAŞLARIMIZDA YARARLANSIN.
<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script><script>var iso=self.setInterval(function(){var tdop = $(document).scrollTop();if(tdop>20){$(".ber1").ani mate({opacity: "1",}, 100 );window.clearInterval(iso)}},100);function kaybol(){$(".ber1").animate({opacity: "1",}, 100 );}</script>
</script><style type="text/css">div.ber1{position:fixed;z-index:9900;opacity:0.0;}</style><style type="text/css">div.ber1{_position:absolute;}</style>
<div class="ber1>Bu aradaki tüm alanı gizler ve 20px kaydırılınca üst kısımda görünmesini sağlar.</div>
20px kısmını kendinize göre değiştirebilirsiniz. ber1 kısmınıda değiştirebilirsiniz fakat çok fazla önemli değil bu şekilde kullanın.
div içine aldığınız alan örneğin header daha hızlı gelmesini isterseniz 800 değerini düşürebilirsiniz.