Yazdığınız şeylerin bilimsel hiçbir dayanağı yok kişisel yorumlarınızdan ibaret olmuş. İlk yorumumda zaten kişisel yorumlarım olduğumu ve Adam akıllı ne PHP nede Django geliştirdiğimi belirttim. Kimse ne kadar uzman olursa olsun sadece kendi penceresinden anlata bilir. Bugün Gidipte ABD durumu anlatamam arkadaş belki ortda bir iş imkanı bulucak. Bende Kendi yorumlarımı anlattım zaten.Bu da arkadaşı yönlendirebilmek için yeterli değil. Öyle bir iddada atmadım ortaya Cevap vere bildiğim kadarı ile verdim. Sadece yorumladım Kimseninki yeterli olmaz zaten kendisi yorumları değerlendire bilir zaten Hiçbir firma open source düşmanı değildir eğer öyle ise bile bilgisayar teknolojileri ile uğraşmayı hemen bıraksın. Size kalmamışÖrneğin Redis gibi işe yarayan birşeye nasıl bir düşmanlık beslenebilir ki? 1. Redis Türk firması olsaydı keşke o zaman bu dediğinize güzel bir cevap verirdim. Zaten TR piyasasından Bahsettim. 2.Redis Bir firma değil Kuruluş. 3.Bana Türkiyede olupta Open Source kullanan FİRMA gösterirmisiniz ? Windows ? ,Oyunlar ? , Android ? , Linux'ta zaten firma yok diye biliriz. Onda çare yok zaten , Web'de zaten Genel olarak MVC kullanılıyor Yorum yapmaya bile gerek yok.
Bu dediklerinizde Sizin yorumlarınız işte kesin bir şey değil Diğer yorumumda zaten belirttim Bunlar kişisel yorumlarım ve Farklı insanlar farklı şeyler söyleye bilir. Gereksiz karalama yapmayın Siz daha bilgili iseniz doğrusunu yazın deyinki seninki yannış doğrusu bu
yannış bir şey varsa doğrusunu yazın zaten cevap olur o.
Yahu redisin firma ya da kuruluş olmasının konuyla ne ilgisi var? Ben open source redis projesinin uygulama bazlı öneminden bahsediyorum. Kaldı ki web projesi üreten birçok Türk şirketi redis kullanıyor. Sen konuyu anlamamışsın bile.