Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Player isteklerimi iyice okuyup ona göre teklif verirseniz sevinirim;
Google Drive
Google Photos
Youtube
Bu 3 seçeneği playera özel olarak giydirip çalıştıracağız, sağ üstte İNDİR seçeneği olacak, sol üstte FLASH ve HTML5 butonları olacak maus ile üzerine gelince bilgilendirme mesajı çıkacak tıklayınca geçiş yapacak.
Google Drive için farklı skin Google Photos için farklı skin Youtube için farklı skin olacak.
ok.ru
mail.ru
openload.co
Bu 3 seçenek içinde sadece embedler şifrelenecek. Özel player bunlara giydirilemiyor, giydirilse bile kısa sürede patlıyor bu yüzden sadece embedlerimin şifreli olması yeterlidir. (Şifrelemek gereksiz yine de alırlar kodları videoya tılayıp biliyorum, buna rağmen şifrelensin lütfen.)
Player için yönetim panelinde olmasını ve kesinlikle çalışmasını istediğim özellikler.
1) Video içinde 300x250 reklam ekleyip dilediğimiz saniyede başlamasını ve durmasını sağlayabilmek.
2) Manuel link oluşturucu yani embed oluşturma özelliği. Oluşturulan embedleri düzenleme silme.
3) Kaldığı Yerden Devam Etme özelliği
4) Playera arkaplan yani 640x360 ebatında resim ekleme.
5) Playera özel ebat verme, embed kodunu nasıl eklersem ekleyeyim 640x360 ebatında olmalı.
6) Player koruması Aktif/Pasif domaine yönlendirme.
7) Logo ekleyebilme özelliği, logoya link verme.
Son olarak en önemli 2özellik;
1) Tüm embedlerimin kırık linklerinin panele anında düşmesini istiyorum.
Örnek bir kırık link çalışma şekli; 1 kullanıcı 1 filme ya da diziye gittiği zaman o dizide yer alan
Drive, photos, ok.ru, mail.ru, openload, youtube embedi varsayıyorum. Bunlardan hangileri patlaksa o embedler panele düşmeli ve tek link olarak düşmeli.
Şu dizinin bölümünde ok.ru, openload patlak diyecek. Diğerleri sağlam sadece bu ikisi patlak diyecek şekilde listelenmesini istiyorum ok.ru için ayrı openload için ayrı link oluşmasın.
2) Tüm playerlarda 1 adet .srt uzantılı özel olarak hazırladığım altyazı dosyasını göstermek istiyorum.
Player referanslarınızı ve talep ettiğiniz ücreti, sorunlarda anında size ulaşabilecek miyiz, patladığı zaman onarmak için ek ücret talebiniz nedir bu detayları p.m ile bekliyorum.
Bol kazançlar.