Dönüş yapmadı arkadaş bana, yoksa verecektim.
Hocam 600 liraya yaparım diyen adama yaptırılacak iş değil zaten bu. İyi paranız gitmemiş.
Konu gereksiz yere cekmek istemiyorum. Bu işi 600 TL Dediğim şeyi zaten yaptım illa kanıt istiyorsanız buyrun pm atın size göndereyim burda yayınlarsınız. Buyrun girin bir unity veya unreal gurubuna konuyu orda açın bakalım burdaki fiyat 1000 TL gecermi ? (Ölücüler dışında) Yukardada kast ettiğim gibi profosyonel bir ekip aramıyorsa fiyat budur ki bu oyuna profosyonel bir ekip gereksiz olur. Ben 3 Yıldır oyun geliştiriyor. Pazarlıyor yönetiyorum. Şuanda bile 2 Adet yönettiğim ve 1 adette geliştirdiğim oyun var. Sadece bir kaç ekipte bulunup bir alanda iş yaparak bu işlerin ne olduğu ortaya cıkmıyor. Sizin her işi yapmanız lazımki fiyatını olayını bilin. Kodda yazmanız lazım , Modellemede , Proje yönetimide , Studio yönetiminide

Onun bunun dediği fiyatlar yok Konu sahibi istiyorsa buyursun pm atsın yönlendirme yapalım. 600 TL ALTI YUZ TL Karşılığında 1 hafta sonra oyununu alsın

Bu kadar basit.
600 liraya böyle oluyor sanırım
"Türk Yapımı" "Glody Entertainment tarafından geliştirilen" derken ben tam anlayamadım? Eğer bu oyunu siz yaptığınızı iddia ediyorsanız "
Infestation: Survivor Stories" nedir az açıklar mısınız?
Siz Infestation: Survivor Stories 'in Server Filesini internetten indirip editleyip (belki edit bile yoktur, girip denemedim) oyunu "biz yaptık" demek nedir? Sizin yaptığınıza Private Server deniyor ve Türkiye'de ilk Private Server'de RigorZ'dir.