MrGaspadin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim google plus sayfası açmak için ana kelimemde türkçe karakter yok maalesef,1 devrim bize vurmadı galiba
arkadaş 2 devrim için açıklamayı birkaç gün daha kasarsa film "fragmanı" rekor kıracağa benziyor, ama bu film gişe yapmaz gibime geldi...
Sizin bahtınıza dediğiniz gibi kelimenizde bu muhabbet yok. Ama başka kelimede yarın çalışma yapmayacağınız ne malum ? Aslına bakarsanız önemli sürprizi açıklamıştım. Türkçe karakter (yabancı karakter) kullanımının açılması benim açımdan önemli bir yenilik ve avantaj diye düşünüyorum

İkinci bölüm için ise aslına bakarsak konu kendi kendini kastı gereksiz şapkadan yumurta çıkartmam beklenmeyi başladı. Arkadaşlar açık olayım şapkadan yumurta ya da güvercin çıkmayacak. Ama çıkan benim gözümde altın yumurtlayan tavuktur. Derdim onu kuluçkaya sokmak İsteyen kesip yer, isteyen besler, büyütür her gün yumurtasını yer, etini yer tercih size kalmış. İşime yaramaz diyebilirsiniz de.

Olayın özü 2. bölümde bu url'nin nasıl alındığını anlatacağım. Zira değişen sayfa adı alma kurallarına göre lambur lumbur bu boş ben bunu aldım diyemiyorsunuz. Fakat şehirleri arası yolculuktayım şu an oturup da bunu yazıya dökecek ne mecal, ne kafa var.. Affola.

Dikkatinizi öncelikli çekmek istediğim nokta! Sosyal ağları önemseyin Onları önemserseniz, onlar da sizi önemser ve rakiplerinize karşı mükemmel avantajlar sağlayabilirsiniz. Google plus sayfaları anahtar kelime url yapısı için çok güzel isimler boşta ! ister İngilizce, ister Türkçe, ister istediğin dilde